Bijzonder goede verhuizers, heel aardige behulpzame fijn team. Alles is naar wens gedaan, ik ben zeer tevreden.
Alle kwetsbare meubelstukken, glaswerk, servies en piano zijn heelhuids overgekomen. Aardige mannen die ons als bejaard stel zoveel mogelijk ontzagen. Minpunten: -Voorbereiding onvoldoende: paniekerig overleg over de plek van de verhuislift, of de piano op de verhuislift kon en hoe de inhuizing in het nieuwe huis zou plaatsvinden. -planning op de verhuisdag : we hadden maar 5 minuten om ons voor te bereiden voor vertrek. Was niet aangekondigd, terwijl wel gevraagd -Enorme rotzooi achtergelaten van verpakkingsmaterialen. Ook de overgebleven lege dozen waren niet meegenomen - Fiets is niet meegekomen, was wel expliciet afgesproken inclusief plek en fietssleutels -Keukentrapje verdwenen -We hadden de indruk dat de verdeling van de fooi niet eerlijk verliep.
Zeer tevreden over firma de Wit
Verhuizing is super soepel verlopen, alles goed gedaan en vakkundig werk afgeleverd.
Alles is volgens afspraak gegaan ee de mannen, die de verhuizing hebben uitgevoerd waren uiterst prettig, bereid o zoveel mogelijk met ons mee te denken en deden hun werk voortvarend en efficiënt.
Alles was echt super gedaan. Snel en professioneel.
Perfecte communicatie om afspraken te maken .Vriendelijk en behulpzaam personeel .
x
Alles is op rolletjes verlopen, de intake is helemaal goed ingepland met goede risico inschatting en de uitvoering van het team was perfect. Zeer vriendelijk, snel maar niet gehaast en erg professioneel en kundig. Gewoon top!
Mijn verhuizing is zo netjes, correct en goed door De Wit en Zn medewerkers afgehandeld. Ik ben een hele enthousiaste klant. De offerte is correct, de afspraken worden nagekomen, de mannen zijn op tijd en grappen bij afscheid in mijn nieuwe huis: tot de volgende keer! Verhuizen is niet mijn hobby maar deze mannen hebben er een prettig verlopen dag van gemaakt.
De verhuizing is in alle opzichten prima verlopen. De mannen waren snel en zorgvuldig. Hebben alles wat nodig was uit elkaar gehaald en ook weer in elkaar gezet.
De mensen van fa de Wit denken met je mee. Voor elke situatie is een oplossing.
Verhuizen is stressvol dus het was voor mij heel belangrijk om goede verhuizers te hebben. Rondgevraagd bij vrienden en een paar zeiden dat dit het beste bedrijf was. Dus ik heb een offerte aangevraagd en dat was eigenlijk binnen een dag geregeld. Dozen en verpakkingsmateriaal werd gebracht en op de dag zelf waren de verhuizers vroeg aanwezig. Alles netjes en snel in de wagen gedaan, bed voor mij gedemonteerd. Op naar het nieuwe huis waar ze ontzettend snel en zorgvuldig alles op de juiste plek in huis zette. Ik heb ondertussen alles uitgepakt en deze week worden de dozen weer opgehaald. Hele lieve jongens allemaal, door jullie was de verhuisdag ineens helemaal niet meer zo stressvol. Mijn dank ik groot!!
Het verhuisteam dat de opgeslagen spullen terug bracht, was heel aardig, efficiënt en zette alles op zijn plaats
Rustige ervaren verhuizers! Een fooi waard!Als je in Amsterdam verhuist.. rverhuis je met de Wit!
Zeer positief
Dit verhuis bedrijf gebruikte mijn familie zins mijn derde jaar en ik ben nu 68 jaar oud. Mijn bedrijf heeft ook meerdere keren gebruik gemaakt van de Wit. Hiervan is niets terug te vinden in het nieuwe systeem. Mijn e-mail en telefonisch contact over de drie stappen die nodig waren voor het het verhuizen van een etspers waren niet aan de drie verhuizers doorgegeven en ze hadden geen idee wat ze kwamen doen. Deze etspers is meerdere keren verhuisd door jullie en dat ging eigenlijk altijd goed.
Wij zijn onlangs met behulp van de firma De Wit verhuisd. Alles is heel goed en efficiënt verlopen.
Een goed verhuisbedrijf
Komen precies op afgesproken tijd zijn snel en vriendelijk
meerdere keren ingeschakeld voor verhuizing heel fijn bedrijf om mee te werken super aardige mensen
Sinds de jaren 80 heb ik goede ervaring met de gebroeders De Wit voor mijn internationale en binnenlandse verhuizingen. Nooit ook maar een kopje gebroken!
Vooraf maakte ik me zorgen over de verhuizing van mijn atelier. Zoveel ongelijkvormige objecten. Maar dat ging geweldig goed.
Zie boven
Prima verhuizers, alleen kwam er de 1e dag maar 1 man om in te pakken, waardoor het niet helemaal af kwam. Volgende dag was de verhuizing echter snel geklaard, netjes en professioneel.
Archangelkade 43
1013 BE Amsterdam