Plezierige en betrouwbare verhuizer, die ik daarom al voor vierde keer gebruik, binnen Amsterdam, naar en van opslag, naar naburige provincie.
The amazing team at Fa P.M. de Wit & Zon B.V. ensured a smooth and calm move from start to finish. From the first call they were helpful and attentive answering all our questions and guiding us as expats. The team on the day were absolutely amazing. Our house unfortunately did not allow the use of a lift but with smiles, jokes and great energy the team moved everything. A very big thank you to Jeroen, Bart and Josef.
De Wit & zn denkt mee, komt met oplossingen voor onverwachte situaties en is betrouwbaar in het nakomen van afspraken. Mails worden snel beantwoord en de verhuizing verliep vlekkeloos: harde werkers die onvermoeibaar doorwerkten. Heel blij met deze verhuizer.
Professioneel, to the point en perfect uitgevoerd. Ook prettig contact tijdens de voorbereiding.
De verhuizers waren op tijd en hebben al onze spullen netjes verpakt en ingeladen. Ook de moeilijker en zware meubels hebben zij met een glimlach ingeladen. Echt toppers!,
Mannen werkten snel. Waren gezellig. Alleen het motortje onder het bed was niet goed bevestigd.
Zeer professionele , vriendelijke verhuizers, meedenkend, gaan met beleid en voorzichtigheid met de spullen om. Hebben humor, wat de stress van de verhuizing verminderd.
Tevreden
Wat moet ik na de zin hierboven nog toevoegen?
Op tijd in pakken, op tijd er zijn. Goed rekening houden met de klant. Vlotte afwerking etc.etc.
Alle medewerkers zijn zeer professioneel en klantvriendelijk. Er wordt snel en precies gewerkt met veel zorg voor de eigendommen van de klant. Altijd bereid om even iets extra’s te doen.
Voor de derde keer in overigens 36 jaar zijn wij met De Wit verhuisd. Dat ging opnieuw snel en zonder problemen. Voor zover we nu kunnen zien, is alles ook heel over gekomen. De medewerkers zijn vriendelijk en werken in hoog tempo. De verhuizing is goed voorbereid wat de vergunningen betreft.
De verhuizing in Amsterdam West met verhuislift op beide adressen is prima verlopen. Ervaren en vriendelijke verhuizers! En fijn dat er vooraf getaxeerd wordt zodat er geen verrassingen zijn.
Wij kijken terug op een goed georganiseerde verhuizing. Met vriendelijke en goedgehumeurde kerels. Alles liep op rolletjes. De ene dag werd er ingepakt en de volgende dag kwamen ze met extra mankracht om de boel in te laden. Het uitladen was helemaal bijzonder. Op onze aanwijzingen werd alles binnen een halve dag neergezet waar we t wilden hebben. Wat een snelheid en geweldige samenwerking binnen t team en alweer een heel fijne sfeer. Al met al een mooie start op onze nieuwe plek!
We zijn verhuisd vanuit een hele smalle straat (een gracht) met veel zware spullen, waaronder een wandpiano van meer dan 200 kg. Het team heeft fantastisch werk geleverd — alles verliep perfect en ze besteedden veel aandacht aan detail. Wat we vooral waardeerden, is dat bij hen geldt: wat je ziet is wat je krijgt. Veel andere bedrijven hadden verborgen kosten: betalen voor dozen, zelf vergunningen regelen, extra kosten voor een lift, enzovoort. Bij dit bedrijf was de prijs vanaf het begin duidelijk en is die nooit veranderd. Zeker een aanrader!
Wederom voor Fa. P.M. de Wit & Zn gekozen om een verhuizing te verzorgen. Was weer heel fijn; hele goede mannen die niets teveel vonden!
Zeer goede ervaring, er wordt netjes met je spullen omgegaan en alles op zijn plek geplaatst in het nieuwe huis. Tevens hele vriendelijke verhuizers.
Ik werk regelmatig met de Wit en altijd uitstekende communicatie, goede service en waar nodig extra hulp zonder te morren. Ook deze keer voor mijn prive verhuizing weer uitstekend geholpen door de mannen.
Wij hadden even hulp nodig bij een tijdelijke ontruiming van een huurwoning. De Wit was snel met een offerte, dacht goed mee over de uitvoering en leverde goed werkende.
Onze verhuizing is verzorgd door Fa. P.M. de Wit & Zn B.V. Dat is een goede keus geweest. De jongens van De Wit waren snel, vakkundig, vriendelijk, beleefd en relaxed. Alles was prima geregeld: de parkeerplekken, de inpakmaterialen en de telefonische communicatie. Kortom, super professioneel en dat ook nog zonder kapsones. Kom daar maar 's om in Amsterdam. We zijn echt 'ontzorgd' en dat is precies wat je wilt in de stressvolle periode van een verhuizing. Heel veel dank!
Bij het inpakken was er maar 1 inpakker aanwezig! Beide dagen waren de heren een uur te laat. Bij verhuizing naar nieuwe plek zijn de dozen lukraak in de berging achter gelaten. Afgesproken was dat de 'garage' bestickerde dozen ook echt in de garage achter gelaten zouden worden. Not!
vertrouwd en vriendelijk en efficiënt veel dank
Firma de Wit heeft mijn verhuizing fantastisch gedaan! Altijd bereikbaar, meedenkend, behulpzaam en professioneel. Een aanrader voor iedereen.
Hele professionele, aardige en meedenkende verhuizers. Zeker aan te bevelen!!
Dat met al die dozen, inpakken, uitzoeken, verslepen en uitpakken is niet per se mijn hobby, maar de mannen van de wit waren erg leuk en kundig in dit hele proces.
Archangelkade 43
1013 BE Amsterdam