Alles verliep zoals gepland. Er werd zeer vakkundig en zorgvuldig verhuisd.
Voor de derde keer verhuizing met v Haarlem wederom alles prima voor elkaar.
I.v.m. verkoop van onze woning en de verbouwing van ons nieuwe onderkomen hebben wij onze huisraad tijdelijk laten opslaan bij Van Haarlem. De gehele verhuizing verliep goed. Het ophalen, de opslag en het overbrengen van de opslag naar ons appartement verliep vlekkeloos. Keurig afgeleverd en zonder schade. De verhuizers werkte klantgericht. Een massief eiken dressoir van 2.10 meter werd zonder mokken en zonder schade via het trappenhuis naar de 2e verdieping gebracht. Klasse.
I.v.m. Schuren van de vloer de meubels een week opgeslagen. Netjes en zorgvuldig gehaald en weer gebracht op de opgesproken tijden.
Voor een verhuizing en inpakken hebben wij de firma van Haarlem gebruikt. Dat is zeer goed bevallen. Ze deden het inpakken en verhuizen in een tempo wat wij niet zouden kunnen.
Aan alle afspraken voldaan.
vriendelijke verhuizers
Wat een mooie service is dit! Als je gaat verbouwen je meubels bij jullie te kunnen laten opslaan. Bijzonder prettig en zeer professioneel uitgevoerd.
team, tempo, netjes verpakt, nieuwe schone dozen, voldoende materiaal Wij zijn tevreden
uitstekend bedrijf en personeel. Er was geen enkel spanningsveld tijdens de verhuizing
Een heel fijn bedrijf om mee te verhuizen. Ze komen hun afspraken volledig na. Ik ben al 15 x verhuisd in mijn leven, maar nooit met zo weinig stress als deze keer. Een echte aanrader.
Werk goed en snel uitgevoerd door een vriendelijk team. Goed materiaal. Geen schade. Flexibele aanpak van de werkzaamheden. Volgende keer weet ik direct met wie ik ga werken.
Tevreden met de verhuizing. Prettige verhuismannen, die met aandacht en deskundigheid hun taken volbrengen.
Een fantastisch verhuisteam! Leuke sfeer, allemaal even vriendelijk en ontzettend aardig, hard werkend, niets is een probleem en denken mee.
Voordat de mannen van start gingen werd er een plan van aanpak besproken. Vriendelijke medewerkers
vrolijke en hardwerkende mannen ! grote ploeg dus relatief vlot klaar !
Zeer goed ingepakt in de container Flexibele inzet van personeel, plaatsingen prima Tijdige communicatie en correcte facturering
Harde werkers, anticiperend, vriendelijk, deskundig, afspraak nakomen, toppers!
Beste heer De Vos, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zullen de verbeterpunten meenemen in onze evaluatie. Het is niet gebruikelijk dat de klant zorgt voor een lunch, de verhuizers zorgen zelf voor een lunch. Me vriendelijke groet, W. van Haarlem Verhuisservice
De heren weten waar ze mee bezig zijn nemen letterlijk en figuurlijk last uit handen. Zeer vriendelijk verhuisteam!
Ervaren aanpakkers die samen plezier in hun werk hebben en indien nodig behulpzaam
Snel en efficiënt!
Damzigt 1
3454PS De meern
W. van Haarlem Verhuisservice is een erkende verhuizer met ruim 90 jaar ervaring en vakbekwaam personeel. Gevestigd in een modern en geheel duurzaam pand met opslagloods in De Meern. Dagelijks uitvoering van particuliere verhuizing met of zonder inboedelopslag. Altijd een gratis en vrijblijvende offerte n.a.v. een afspraak met adviseur. Bij een volledige verhuizing gratis verhuisdozen in bruikleen.