Verhuisbedrijf Nobbe is echt een aanrader. Je wordt ontzorgd op de dag van de verhuizing. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Een heerlijk gevoel in een stressvolle periode
Snel en deskundig uitgevoerde verhuizing. Vriendelijke en zeer nette verhuizers.
Uitstekend verhuisbedrijf
Zeer te spreken over onze ervaring met Verhuisbedrijf Nobbe. Veel bewondering voor het werk wat de verhuizers hebben verzet. We hebben er gelukkig ook maar weinig schade aan over gehouden, waar de verhuizers ook heel eerlijk over waren.
Wij moesten onverwachts eerder verhuizen, Nobbe dacht met ons mee en had een flexibele opstelling om de verhuizing toch mogelijk te maken. De verhuizers zijn vakkundig en gaan zorgvuldig met de spullen om. We zijn zeer tevreden.
Op tijd, beleefd, aardig, harde werkers, Mogen ons nog een keer verhuizen!
Prettig contact vanaf het begin. Wel lang hebben moeten wachten op een offerte. Verhuizing liep perfect, aankomst verhuizers iets vroeger dan afgesproken maar was achteraf goed. Eén puntje wat beter zou kunnen: Bij vervoer van schilderijen beter geen ingelijst werk en niet ingelijst werk samen in een box stoppen om de kans op beschadigingen te voorkomen.
Snelle accurate service, vriendelijk personeel
Zeer leuk en vriendelijk team. Hebben ons zeer goed geholpen met een vlotte verhuizing. Inboedel heeft 2 weken opgeslagen gestaan waarbij er ook goed voor onze 2 appelboompjes was gezorgd.
Goed en netjes en op afgesproken tijd.
Keurig en netjes alles verpakt en weer terug geplaatst.
Alles van a tot z goed uitgevoerd.
Mijn aanstaande verhuizing staat alweer gepland. In de afgelopen jaren heb ik zeker 4 keer gebruikt gebruikt van de diensten van Verhuisbedrijf Nobbe. Elke keer was ik weer onder de indruk! Klantvriendelijk, correct, betrouwbaar en vindingrijk! Vaak dacht ik "Krijgen ze dit wel voor elkaar?" en telkens kregen de mannen van Nobbe het weer voor elkaar! Geen enkele verhuisuitdaging wordt uit de weg gegaan! Mijn aanstaande verhuizing wordt een overzeese en ook hier schakel ik Nobbe weer voor in. Koop de Grouw Vries, 5 mei 2022
Wij vonden het een plezierige verhuizing! De mannen waren vrolijk en maakten het met hun duidelijke uitleg en vrolijk gebabbel een gezellige verhuisdag voor ons!
Over een afstand van 300km verhuisd, tussentijdse opslag. Alles goed verlopen. Aardig en hard werkend personeel. Veel hulpmiddelen, als koffers voor schilderijen, alles goed beschermd, veel dekens, tv koffer! Sleuteldoosje,
Nobbe houdt zich aan de afspraak. Keurig op tijd in een vlot tempo verhuisd. Vriendelijk en vakkundig personeel. Ik ben al een aantal keren door Nobbe verhuisd. Dit verhuisbedrijf is een echte aanrader.
Een goed geregelde verhuizing. Helaas is er schade ontstaan door enige onachtzaamheid. We rekenen erop dat dit correct afgehandeld wordt
De mannen van Nobbe zijn vriendelijke, professionele verhuizers die zorgvuldig met je eigendommen omgaan.
Geweldige jongens, goede aansturing weten wat ze moeten doen. Correct en beleefd. Het is dat we hierna nooit meer gaan verhuizen, maar zeker aan te bevelen.
Een geweldig team verhuizers, waren erg op elkaar ingespeeld en dat maakte dat het soepel verliep.
De verhuizers waren keurig op tijd, stelden zich netjes voor en legden uit hoe ze het wilden aanpakken. Het waren harde werkers die, zonder betweterig te zijn, tips en tricks deelden wanneer dat nodig was. Ze hielden rekening met elkaar, met ons en met onze spullen. De manier van handelen is iets wat je tegenwoordig steeds minder tegen komt. Onze ervaring was daarom ouderwets positief.
Goed verhuisbedrijf werken netjes en de verhuizers zijn nette jongens gaan wel door en goed overleg geweest. Verder zal ik zeker Nobbe als verhuisbedrijf wilen aanbevelen aan andere mensen die willen gaan verhuizen. Mijn dank voor het vertrouwen en misschien tot een volgende keer.
Mijn eerste keer om een verhuisbedrijf in te schakelen,en geen spijt van gehad.Nobbe was een goede keus.
Goed ,vakkundig ,snel, netjes en beleefd
Transportbaan 21