Filters

8

Smooth move because of great service

Great service and a smooth move. My goods got picked up and delivered as planned and the movers was very helpful. The price seems very reasonable. The planning of the move (finding the dates) and the communication was a bit chaotic but the company was easily reachable through mail. Would definitely recommend :)

  • Would you recommend us? Yes
  • Expectation fulfilled
  • Information provision
  • Expert advice
  • Agreement as agreed
  • Friendliness appraiser
  • Relocation team friendliness
  • Friendliness of other employees
  • Expertise removal team
  • Expertise other employees
  • Keeping agreements made
  • Responding to unforeseen events N/A
  • Resolution of complaints N/A
  • Fix damage N/A
  • Quality - price ratio
  • Date services performed 19th of July 2021
  • I would like to rate as Private
  • I am First time customer
  • How do you know Erkende Verhuizers? Search engine
  • Which service (s) did you purchase? (multiple answers possible) Moving
  • Which services are you familiar with? (multiple answers possible) Moving
  • Do you plan to use these services in the future? Maybe
10

Easy, flexible, fast

My move from Berlin to Amsterdam was made so much easier by van Rooijen. All my wishes and questions were answered with care. Great service for a fair price, very helpful people and unproblematic moving day on both ends. Couldn’t be happier with them!

  • Would you recommend us? Yes
  • Expectation fulfilled
  • Information provision
  • Expert advice
  • Agreement as agreed
  • Friendliness appraiser
  • Relocation team friendliness
  • Friendliness of other employees
  • N/A
  • Expertise removal team
  • Expertise other employees
  • Keeping agreements made
  • Responding to unforeseen events
  • Resolution of complaints N/A
  • Fix damage N/A
  • Quality - price ratio
  • Date services performed June 2021
  • I would like to rate as Private
  • I am First time customer
  • How do you know Erkende Verhuizers? Family / friends / acquaintances
  • Which service (s) did you purchase? (multiple answers possible) Moving, Storage
  • Which services are you familiar with? (multiple answers possible) Moving, Storage
  • Do you plan to use these services in the future? Yes
8

betrouwbaar en vriendelijk

Duidelijke communicatie vooraf en afspraken worden nagekomen. Vriendelijke medewerkers.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten juni 2021
  • Ik wil beoordelen als Bedrijf
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Goede prijs / kwaliteit. Alles conform afspraak

Alles is netjes afgeleverd, op tijd, geen schade, conform afspraak.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam N.v.t.
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 19-06-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Vlotte verhuis

Vlotte communicatie, vriendelijke service en met oog voor het te vervoeren product (in dit geval antiek meubilair).

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten N.v.t.
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

Prima! alles gedaan volgens afspraak.

Prima! alles gedaan volgens afspraak.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 12-5-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Well coordinated and reasonably priced

Moved from Netherlands to Sweden. Very responsive team with clear communication. Everything went as expected.

  • Would you recommend us? Yes
  • Expectation fulfilled
  • Information provision
  • Expert advice
  • Agreement as agreed
  • Friendliness appraiser
  • Relocation team friendliness
  • Friendliness of other employees N/A
  • N/A
  • Expertise removal team
  • Expertise other employees N/A
  • Keeping agreements made
  • Responding to unforeseen events N/A
  • Resolution of complaints N/A
  • Fix damage N/A
  • Quality - price ratio
  • Date services performed N/A
  • I would like to rate as Private
  • I am First time customer
  • How do you know Erkende Verhuizers? Search engine
  • Which service (s) did you purchase? (multiple answers possible) Moving, Storage
  • Which services are you familiar with? (multiple answers possible) Moving, Storage
  • Do you plan to use these services in the future? Yes
10

Goede service en duidelijke communicatie

Goede service en duidelijke communicatie

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 23-04
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Heel positief

Tijdens mijn verhuisproces werd ik duidelijk geinformeerd.ik kreg snel respons op mijn vortdurende vraagen, zeer vriendelijke bediening. Al mijn verhuisvergoederen zijn in goede staat en zoals verwacht aangekomen. Ik ben zeer tevreden

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 23042021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

International move in good hands

My move with Van Rooijen International Movers went very well. I moved from Belgium to Stockholm. The loading in Arlon happened well just like the unloading in Stockholm. The team was nice and flexible. The communication by email and phone was also good, I knew well when they came each time so it was easier to plan. For the price, the service is worth your money. I can recommend them.

  • Would you recommend us? Yes
  • Expectation fulfilled
  • Information provision
  • Expert advice
  • Agreement as agreed
  • Friendliness appraiser
  • Relocation team friendliness
  • Friendliness of other employees N/A
  • N/A
  • Expertise removal team
  • Expertise other employees N/A
  • Keeping agreements made
  • Responding to unforeseen events N/A
  • Resolution of complaints N/A
  • Fix damage N/A
  • Quality - price ratio
  • Date services performed Good for me
  • I would like to rate as Private
  • I am First time customer
  • How do you know Erkende Verhuizers? Advertisement
  • Which service (s) did you purchase? (multiple answers possible) Moving
  • Which services are you familiar with? (multiple answers possible) Moving
  • Do you plan to use these services in the future? Yes
10

Perfecte uitmuntende service! Een aanrader!

Adding this in English: Perfect service from day one. From the day of the offer, to the day of the move and delivery, all went in perfect order. We decided last year December 2020 to move from Sweden to the Netherlands to be closer to family. We looked for a moving company and landed van Rooijen Movers for our move. First experience with a professional mover, all went in good order and they kept us informed along the way. Take note that sometimes the response may be a bit delayed, but rest assured they will get back to you no matter what. On the day of the pickup of the items the truck was half an hour early, which is very predictable Dutch practice (beter te vroeg dan te laat!), and we did anticipate that. The move of the goods out of the house in the truck went well, and the same when the goods were delivered to the new address, all went quick and fast, and we were also guided by some advise from the movers regarding placement of the boxes in the new house. It was a big step for us to make the move: we managed the jobs, the house, but the way van Rooijen took care of the move was a worry less on top of everything, and gave us the possibility to focus on other things. If ever we move again within the Netherlands, we do not know if they do that, but the wife keeps the number on tap, in case needed!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam N.v.t.
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten Maart-April 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Reliable and easy to communicate, thank you.

Reliable and easy to communicate, thank you.

  • Would you recommend us? Yes
  • Expectation fulfilled
  • Information provision
  • Expert advice
  • Agreement as agreed
  • Friendliness appraiser
  • Relocation team friendliness
  • Friendliness of other employees
  • N/A
  • Expertise removal team
  • Expertise other employees N/A
  • Keeping agreements made
  • Responding to unforeseen events
  • Resolution of complaints N/A
  • Fix damage N/A
  • Quality - price ratio
  • Date services performed March 2021
  • I would like to rate as Private
  • I am First time customer
  • How do you know Erkende Verhuizers? Search engine
  • Which service (s) did you purchase? (multiple answers possible) Moving
  • Which services are you familiar with? (multiple answers possible) N/A
  • Do you plan to use these services in the future? Yes
10

Vriendelijk snel en goed geprijst

Na een belletje namen ze snel contact op en kwamen de inboedel bekijken, De ingeschatte hoeveelheid klopte bij de daadwerkelijke verhuizing. Communicatie is vriendelijk en duidelijk. Ophalen en afleveren van de spullen ging geheel volgens afspraak en op een zorgvuldige manier.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 03-03-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Advertentie
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Op afstand tot in de puntjes geregeld

Onze inboedel uit ons oude huis in Nederland hadden wij in een opslagbox zitten en deze wilden we laten overkomen naar ons nieuwe huis in Zweden. Vanwege de corona beperkingen hebben we alles op afstand met Van Rooijen geregeld en het contact was heel erg professioneel en kundig. Het was voor ons nodig om een hijskraan bij onze nieuwe woning te gebruiken omdat we een te grote kast hadden voor de lift. Ook deze heeft Van Rooijen geregeld en onze kast is keurig via de hijskraan, naar het dakterras en vervolgens onze woning in gegaan. Tot slot, de prijs was voor ons ook belangrijk en aangezien Van Rooijen aan groupage doet was de prijs in vergelijking met een exclusieve verhuizing veel voordeliger. Wij zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Van Rooijen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 10 februari 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Sociale Media
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Professioneel team, aardige en rustige verhuizers.

Zes jaar geleden waren we ook al zeer tevreden, nu -terug van Denemarken naar Nederland- weer. Hardwerkende verhuizers die met beleid onze spullen, waaronder twee oude drukpersen, naar onze nieuwe plek gebracht hebben. We hebben het zeer gewaardeerd dat zij zich vooraf goed georiënteerd hebben op de moeilijk bereikbare plek in NL en voor de problemen die dat met zich meebracht een passende oplossing hebben gevonden. Topmannen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 13/14 januari - 1/2 februari 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Prima verhuisbedrijf

Ze verhuizen in ieder geval tot aan Kiruna en dat doen ze goed voor een nette prijs. Aanrader

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten Maart 2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

Twee keer van Rooijen, twee keer top!

Wij hebben in mei vorig jaar en in maart van dit jaar gebruik gemaakt van de diensten van Van Rooijen verhuizingen. Beide keren zijn onze spullen met zorg, op tijd in en goed overleg vanuit Västerås naar Nederland verhuisd. Kortom, verhuizingen van en naar naar Scandinavië kan je met een gerust hart aan van Rooijen verhuizingen overlaten.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 08/03/21
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Uitstekend

Soepel, makkelijk. Van Rooijen verhuizingen hebben me altijd snel geholpen, ze hebben altijd goed contact met mij gehouden, en de prijs was eerlijk.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam N.v.t.
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam N.v.t.
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 1 maart
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Fantastisch!!!

Fantastische hulp zowel en Zweden als Nederland.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 9-02-2021 en 15-02-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Uitstekende service, vriendelijk personeel en snel gebracht.

Mijn inboedel (klein, studentenkamer) is verhuisd van Eindhoven naar Nærum, Denemarken. Dit is snel en goed afgehandeld. Uitstekende service, zeker een aanrader.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten Februari 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
9

Reasonable price and professional

The job was done was pretty good overall. Everything that is important went well: 1. The combination of price and total delivery time was the best. It was possible to find cheaper(but longer), or quicker(but more expensive). 2. Expectations were satisfied, they arrived both times as the agreed. 3. They've managed to reasonably disassemble and assemble furniture, which I was worried about. 4. They've handled the insurance claim(nothing major happened) responsibly. Small things where it can be better: 1. Small requests, which were communicated during the process weren't taken seriously and were forgotten. For example, during loading I've told them "please, do not lift the bike by the saddle, it's a bit lose", but saw them don't it again during the arrival. 2. Only part of the furniture was covered in blankets, so we needed to spend some money and time to clean the furniture after delivery, for example, the couch. 3. The furniture disassembly might have been done a bit better - there are tons of videos on youtube on how to do it properly(I have generic IKEA stuff), but they improvised which resulted in some minor, but unnecessary damage. However, I do not consider any of the above a major problem.

  • Would you recommend us? Yes
  • Expectation fulfilled
  • Information provision
  • Expert advice
  • Agreement as agreed
  • Friendliness appraiser
  • Relocation team friendliness
  • Friendliness of other employees
  • N/A
  • Expertise removal team
  • Expertise other employees
  • Keeping agreements made
  • Responding to unforeseen events
  • Resolution of complaints
  • Fix damage
  • Quality - price ratio
  • Date services performed 23-11-2020 to 01-12-2020
  • I would like to rate as Private
  • I am First time customer
  • How do you know Erkende Verhuizers? Search engine
  • Which service (s) did you purchase? (multiple answers possible) Moving, Disassembly and assembly of furniture
  • Which services are you familiar with? (multiple answers possible) Moving, Storage, Disassembly and assembly of furniture
  • Do you plan to use these services in the future? Yes
10

Top verhuisbedrijf

Dit is een top verhuisbedrijf. Ze voeren hun werk netjes uit en ze zijn heel snel. Ik ben zeer tevreden met hun diensten. De spullen kwamen netjes aan zonder schade.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 10 december 2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
1

Arrogant en slechte kwaliteit

De goederen zijn zo beschadigd dat ze niet meer gerepareerd kunnen worden. Meteen contact opgenomen met Van Rooijen en na een eerste gesprek was ik hoopvol dat het goed opgelost zou geraken. Ik heb de schade laten schatten en dit rapport naar de verzekering gestuurd. Bij het horen van hun besluit heb ik contact met de verzekering opgenomen om te horen hoe ze tot hun besluit zijn gekomen. Blijkt dat ze het rapport niet eens volledig hadden gelezen. Zij hadden enkel gekeken naar het ene cijfer dat vermeld staat. Daar de waarde van het object geschat werd, niet de schade zelf omdat het niet te repareren is! Schatting van een reparatie was namelijk 3x de waarde van het object. In de tussenkomst van de verzekering is dus niet meegerekend dat het object niet meer te repareren is en dat zelfs een professioneel reparateur er niet bij kon hoe deze schade 'per ongeluk' aangebracht kan zijn. Daarenboven heb ik de kosten voor de verhuizing niet teruggekregen omdat Van Rooijen het werk 'naar behoren' heeft uitgevoerd. Hiervoor heb ik geen klacht kunnen indienen aangezien ik gedwongen werd deze rechten af te staan voor ik de vergoeding van de verzekering kon krijgen. Enorm ontgoocheld hoe dit is kunnen gebeuren.

  • Aanbevelen? Nee
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 26-08-2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Leen Bellens, Wij vinden het zeer vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Wij begrijpen dat de emotionele waarde hoger is dat het uitgekeerde bedrag dat vergoed is door onze verzekering. U ontvangt van ons een mail om dit samen met u alsnog goed af te sluiten. Ik hoop dat wij hier samen uitkomen. Met vriendelijke groet, Team van Rooijen

10

Super service

Alles top geregeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten N.v.t.
  • Ik wil beoordelen als Bedrijf
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Carolina, Hartelijk dank voor de review Fijne dag gewenst !

6

Verhuizing is gedaan, maar niet fantastisch

In het algeheel is de verhuizing oké verlopen. Echter, gezien de prijs had ik iets meer verwacht. Tussen het ophalen en afleveren met een afstand van ongeveer 2000km heeft bijna een maand gezeten. Een aantal kussens waren bij aankomst erg vochtig en een paar waren beschimmeld, deze heb ik moeten weggooien. Daarnaast een van mijn schilderijen ingedeukt en moet deze waarschijnlijk gerepareerd worden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam N.v.t.
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 21 September 2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Thomas, Bedankt voor u beoordeling. Ik zou dit graag met u willen oplossen, ik zal u een mail sturen wat betreft bovenstaand bericht. Hopelijk kan ik u hierbij helpen. Mvg A. van der Vliet Van Rooijen Verhuizingen

Over Erkende Verhuizers

Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd