Super ervaring. Werken netjes, snel, vriendelijk personeel, kortom een heke fijne en prettige ervaring!
Goede ervaring, harde werkers, goed geoutilleerd. professioneel. Je kunt er van op aan, ook als er onverwachte situaties zitten in de verhuizing. Meedenkend.
Harde werkers en prima communicatie. Helaas was de wagen vol en moesten ze terugkomen voor restant. Dit gaf stress en veel vragen. Het is goed opgelost en de verhuizing is prima verlopen verder.
Prettige sfeer, goed werk oplossingsgericht ook bij gladheid, kortom een verhuizing die niets te wensen overlaat !
Onze verhuizing van Apeldoorn naar Arnhem is prima verlopen. Ook het leveren van extra verhuisdozen werd vlot geregeld alsmede het ophalen van een deel van de lege dozen die in de weg stonden. Wat ons in positieve zin heeft verrast is het volgende: tijdens de verhuizing is wat lichte schade op de liftwanden ontstaan. Het verhuisbedrijf Staal-Hartgers heeft dat meer dan goed opgelost. De binnenkant van de lift is volledig overgeschilderd.
Topservice! Vriendelijke en professionele verhuizers die, zelfs in de sneeuw, uitstekend werk leverden. Onze verhuizing is perfect verlopen.
idem
Wat een fijn verhuisbedrijf! In de zomer zijn mijn meubels en spulletjes netjes opgehaald en daarna een tijdje in de opslag. Al mijn spullen waren netjes opgeslagen en bij levering helemaal schoon en fris. De verhuizers waren heel netjes met mijn spullen, vriendelijk en respectvol.
Op de verhuisdag zelf kwamen er 5 verhuizers terwijl er een dik pak sneeuw lag. De verhuizers hebben heel hard gewerkt om alles in het huis in te pakken en te verhuizen naar het nieuwe huis. In het nieuwe huis werden alle dozen en meubels vakkundig neergezet. Er is niets beschadigd. We hebben het oude huis niet voldoende gecheckt, niet alles bleek ingepakt te zijn bij het oude huis. Een keukenkastje en de kast op de overloop, maar dat was niet veel en we hebben dit zelf gedaan. Wat ik ook erg waardeerde was dat de planner een dag van te voren met mij heeft overlegd of de verhuizing op de donderdag kon plaatsvinden i.v.m. de weersomstandigheden. Gelukkig kon de verhuizing doorgaan!
Goed team. Dozen kwamen niet allemaal op de juiste ruimte. Er waren veel klokken. De meeste waren keurig verpakt op een na. Die was op z’n kop in een doos gestopt waar nog een stuk onbeschermd uit de doos stak. Met de planten werd evenmin zorgvuldig omgegaan. We vragen ons af of de klus niet groter was dan men van te voren heeft ingeschat.
Het waren aardige, hardwerkende mannen en we zijn heel tevreden over hoe de dag is verlopen
De verhuizers hebben hard en goed gewerkt. Waren ook beleefd en behulpzaam. Ondanks tegenslag van sneeuw en ijs op de galerij. De inboedel is goed overgekomen, alleen zijn de verhuizers twee fietsen vergeten. Die hebben we achteraf zelf verhuisd. Het bed hebben we zelf in elkaar gezet.
Alles tot in de puntjes uitstekend uitgevoerd
We zijn zeer tevreden over Staal-Hartgers, vanaf de opname tot en met de werkelijke verhuizing. Alles liep gesmeerd en er zijn geen beschadigingen opgetreden. Prettige medewerkers met de nodige humor hebben het perfect gedaan, dank daarvoor!
Alles ging naar wens, niks was teveel, leuk en lief team die je goed helpen en voornamelijk de rust brengen wat je nodig hebt. Mijn complimenten hoor!!
Ik zou een ieder Staal-Hartgers willen aanbevelen!
Niet ***len maar poetsen, zo ging onze verhuizing. De mannen waren netjes, secuur en ontzettend snel. Het demonteren en monteren van meubelstukken gebeurde ook erg secuur. De prijs is heel concurrerend. Enige kleine minpuntje is dat, ondanks dat wij expliciet hebben aangegeven dat de jacuzzi ook mee moest, tijdens de verhuizing dit ineens een probleem was. Wat tijdens de opname verzekerd was dat ze dit konden uitvoeren. Uiteindelijk wel heel netjes opgelost, weliswaar tegen meerkosten. Verbeterpunt zou zijn om tijdens de opname bij bijzondere verhuisobjecten dubbel te checken of er geen extra materieel nodig is.
Een berg ervaring dat bleek uit alles. Onze verhuizing is vlotjes uitgevoerd, heren dank daarvoor!
Alles super en vlot verlopen! Dank jullie wel!
De mannen waren op tijd aanwezig, ze werkten vlot en keurig door. Ze bedachten snel oplossingen voor problemen. Ze waren ook heel vriendelijk en voor we het wisten waren ze klaar
Prettige mensen; goede en snelle service voor een aanvaardbare prijs
De verhuizing is goed verlopen. De verhuizers zijn vriendelijk, behulpzaam en beleefd. Kwetsbare spullen worden netjes ingepakt. Het was een grote verhuizing en iedereen deed zijn uiterste best.
Ikheb een puntje mijn tv kastje was beschadigd de verhuizer heeft er een foto van gemaakt maar er wordt niets verder ondernomen een beetje jammer
Snelle levering van extra dozen, fijne ploeg hardwerkende mensen, gaan zeer zorgvuldig met de spullen om. Zeer tevreden, weet niet wat ik er nog meer van kan zeggen. Gewoon zeer goed. Wij hebben zelf alles in dozen gedaan, grote spullen als fotolijsten en apparatuur worden door de ploeg ingepakt.
Net als de vorige keer is de verhuizing vlot en soepel verlopen.
1e Wormenseweg 88
7331DJ Apeldoorn