Van begin tot eind goed en vakkundig gewerkt, afspraken gemaakt en nagekomen, vriendelijk en behulpzaam.
Vriendelijk, behulpzaam, zorgvuldig en praktisch.
We zijn goed geholpen door van Der woude. De verhuizers waren erg vriendelijk, gezellig en klantvriendelijk. Een dag van tevoren kwam er voor het oude appartement stijgers te staan. De verhuizers hadden ondanks de last minute verandering gelijk een plan om het toch soepel te laten verlopen.
Helder voorgesprek waarin alle opties duidelijk worden doorgenomen. Keurige offerte, en daarna "afspraak = afspraak". Maar wél met heel veel flexibiliteit. Denkt mee. Voorzichtige verhuizers.
Alles verlopen zoals afgesproken
Ontzorgen, ontlasten, en vooral verbazen over de professionaliteit en souplesse van onze verhuizing. We kunnen echt iedereen deze mannen aanbevelen.
Van der Woude ontzorgd en regels je verhuizing.
als altijd maken wij gebruik van fa. van der Woude. ook deze keer is de verhuizing weer perfect verlopen. de medewerkers gingen zorgvuldig met onze spullen om en dachten mee.
Diensten ingehuurd voor verhuizing van inventaris appartement op 3e verdieping naar huisje in Oosterpoort. Zeer klantgericht, efficient en vriendelijk.
Alles ging soepel. Niks op aan te merken
Ze doen gewoon wat er is afgesproken
Heel goede ervaring. Nauwkeurig, meedenkend, prettige mensen. Goede materialen en netjes.
Afspraak gemaakt met de de heer Van der Woude. Fijn gesprek, snel de offerte ontvangen met de gemaakte afspraken. Op de verhuisdag zelf 5 enthousiaste verhuizers die vakkundig onze spullen van het ene huis naar het andere huis brachten. Kortom een vlekkeloze verhuizing. Mochten we weer verhuizen dan weten wij wie wij moeten bellen.
Geweldige klantvriendelijke verhuizers. Alles verliep vlekkeloos. Ook de natte grote bakken en potten uit de tuin zijn meegenomen. Hulde!!! Bij het uitpakken van de dozen was het opvallend dat alles perfect is ingepakt.
Precies om 8 uur 's morgens aanwezig zoals was afgesproken. Het verliep allemaal geordend en alles werd behoedzaam naar de verhuiswagen gebracht. Fijn om te zien dat mijn inboedel in goede handen was. Een topverhuizer.
Keurig op tijd gekomen en deskundig en vriendelijk verhuisd.
We zijn nu 5x verhuisd door de Fa. v.d. Woude en dit is ons prima bevallen. (zie 5x)
snel en correcte offerte,deskundig personeel
Dankzij de deskundigheid en ervaring van de verhuizers verliep onze verhuizing vlekkeloos.
Geweldig team verhuizers: meedenkend, snel, efficiënt, vrolijk en gezellig. Moeilijke objecten werden zonder schade verhuisd, aan montage werd veel aandacht besteed.
alles ging heel goed
Deskundig, snel, vriendelijk en behulpzaam.
Voelde 100% vertrouwd, meedenken, doorpakken en uitermate flexibel
Het was lange verhuizing op 1 dag: 10 uur lang. De verhuizers waren zeer opmerkzaam, vriendelijk, luisterden goed naar mijn wensen, hadden een prettige werksfeer en werkten hard. Aan het eind van de dag lieten ze soms (logischer wijze) een steekje vallen zonder dat dat problemen gaf.
Felland Noord 5
9753TB Haren