Verhuizing is goed verlopen en alles was vlot overgeplaatst naar het nieuwe huis.
Kortom, een prima bedrijf om mee samen te werken.
Wat fijn om met dit bedrijf een verhuizing te doen! Snelle service, bij vragen meteen antwoord, leuke mannen die de verhuizing deden. Netjes, deskundig, snel en aardig. Een aanrader! Irene en Harmien
Onze verhuizing was chaotisch en vergde veel aanpassingsvermogen van Smilda. Dit hebben ze echt fantastisch aangepakt, helemaal niks op aan te merken. Zonder te zeuren en heel meewerkend hebben ze alles uitgevoerd.
Deskundig en leuk team.
Bijzonder goede samenwerking en geweldige medewerkers. Dit kom je nog maar zelden tegen. Chapeau!!!
Goede communicatie, vlotte verhuizing, vriendelijk en behulpzame verhuizers
Van begin tot eind op een zeer vriendelijke en professionele manier geholpen.
Alles keurig verhuisd en in het nieuwe huis keurig op zijn plaats gezet.
De medewerkers waren er netjes op tijd en hielpen vlot en erg vakkundig met verhuizen.
vriendelijke sterke mannen, gaven overal hun medewerking aan.
De afspraken zijn goed nagekomen en de verhuizers werkten zorgvuldig
Uitstekende verhuizers met een professionele aanpak.
Vriendelijke professionals
Zie hierboven
Respect volle verhuizers die begrijpen dat je een oudere dame die even tussen twee woningen raakt rustig en begripvol moet benaderen. Ook al staat het huis vol met heeeeel veel spullen, alles wordt netjes en in overleg ingepakt en voorlopig opgeslagen. In een woord: Hulde
Heel prettig en ontspannen zoiets is best een ding. Heb ik zo ervaren. Hele aardige bekwame mannen. Die wisten wat ze deden.
Mijn moeder (88) is van een vrijstaand woonhuis naar een appartementje verhuisd. Doordat mijn man en ik corona hadden konden wij mijn moeder op de dag van inpakken niet ondersteunen en haar bij ons laten komen. Mijn moeder is heel tevreden over hoe alles verlopen is. En wij hadden het gevoel dat jullie om mijn moeder dachten, omdat we al snel een telefoontje kregen met een paar vragen. Hierdoor wisten wij dat alles in orde was. Heel prettig: wanneer je belt heb je direct contact met iemand die je vraag serieus neemt, weten om welke verhuizing het gaat, betrokken.
In twee dagen verhuisd, eerste dag in laten pakken en verhuiswagen gevuld, dit ging uitstekend en super snel. Spullen gedemonteerd en in mijn nieuwe appartement weer keurig gemonteerd. De tweede dag alles naar 6 hoog gebracht, ging ook prima, een goed op elkaar ingespeeld team, heel aardig en alles keurig opgeruimd. Prijs / kwaliteit een 10.
We waren terugkerende klanten en de tweede keer was echt uitstekend met het team en de service. Wij raden Smilda ten zeerste aan. Wij willen iedereen bedanken die de verhuizing voor ons soepel en probleemloos heeft laten verlopen.
Fijne verhuizers, iets te weinig communicatie met ons. Maar alle spullen veilig over. Heel jammer dat de dozen erg laat geleverd werden.
Het was plezierig om met zulke vriendelijke en snelle verhuizers kennis te maken, die ook niet klaagden dat ze best een steile trap op moesten met 45 boekendozen. En dat voor een hele schappelijke prijs
Aardige en behulpzame mannen. Het verliep vlekkeloos, behalve dat men was vergeten uit een vaste kast de kleding mee te nemen. Was geen groot probleem: ik kon later alles zelf gemakkelijk meenemen.
Op verzoek van oudere mensen die in een verzorgingstehuis zitten om te verhuizen naar een ruimer appartement met airco op dezelfde etage heeft Smilda heel adequaat gehandeld. Het bestaande appartement was onhoudbaar gezien de hitte(plat dak) en ruimte. De mensen zijn zeer oud en wouden totaal ontzorgd worden. Na een belletje op vrijdag, dezelfde dag nog geïnventariseerd. Na het weekend een offerte ontvangen en de mensen zijn dezelfde week nog verhuist.
Ik had een spoedverhuizing. Er is goed meegedacht en snel gehandeld. Op de dag van de verhuizing kwamen de verhuizers stipt op tijd. Ze gaan met respect en zorgvuldig met de spullen om en de verhuizing verliep relaxed. Echte aanrader!
Kapteynlaan 4
9351 VG Leek