Alles kan en alles is mogelijk zelf op het allerlaatste moment. Helemaal top!
Geen moment twijfels gehad of het wel goed zou komen
Jullie medewerkers brachten alles op de goede plek en waren bereid om een bestaande kast te verplaatsen
Deskundig, punctueel, vertrouwd, prettig en plezierig, goed gepland en zorgvuldig
Het was een goed geoliede verhuizing.
Erg vriendelijke mannen
Werken netjes en zijn vriendelijk.
Prettige en vriendelijke verhuizers die snel en vakkundig te werk gaan
Aanpakkers, die heel nauwkeurig werken. Vriendelijk, heel veel voor ons uit handen genomen.
Goede communicatie en samenwerking onderling. Meedenkende en vriendelijke mensen.
Alles verliep prima
alles verliep perfect en geordend, vier flinke mannen die verhuisden
ondanks dat het spannend was ging het relaxed
Wat een klus, zo' n verhuizing, pfffft, inpakken vond ik al erg, wat was ik blij met de verhuizers! En wat ging het snel, maar wel efficiënt, kundig en een goed humeur! Ontzettend fijn! Bedankt!
Op de afgesproken tijd aanwezig.Netjes gewerkt. Prijs kwaliteit goed. Bij een eventuele verhuizing gaan we graag weer met jullie in zee.
Dit was onze eerste x om middels een verhuisbedrijf te gaan verhuizen en eigenlijk alles is ons goed bevallen. Zo vielen de kosten mee. Waren ze erg flexibel zo was het mogelijk de dag na kerst te verhuizen. En uiteindelijk is de verhuizing zelf ook top verlopen. Wellicht dat we buiten de vaste regio zijn verhuisd en bovendien hopen we in deze woning lang te gaan wonen, maar anders zouden we graag weer van de diensten van Smilda en Zn gebruikmaken.
Vriendelijk, correct, op tijd, professioneel, voorzichtig met de spullen en relaxed
Goed personeel, zomaar over ook voor detail hebben ze.
Zeer zorgvuldig werd de verhuizing vlot voltrokken.
Ze zijn top! Denken mee bij iets ingewikkelder situaties. Hebben ons prima verhuisd! We zijn dik tevreden. Ze doen alles wat je vraagt en komen afspraken goed na. Zeer aan te bevelen, deze jongens.
Perfecte intake. Duidelijk wat ik kon verwachten!
In alle opzichten tevreden: deskundig, adequaat en vriendelijk.
De heren waren snel met het in- en uitladen van de dozen en andere spullen, bovendien communicatief en prettig in omgang
Behandelen spullen netjes, adviseren en denken mee. Doen de klus als afgesproken ook wat betreft de tijd. Prima ervaring!
Ongeveer zes jaar geleden zijn we zelf verhuisd met behulp van de fa. Smilda. Destijds is dat ons heel goed bevallen. Daarom nu, bij de verhuizing van mijn ouders, ook gekozen voor Smilda.
Kapteynlaan 4
9351 VG Leek