zeer snel en netjes geen druk
Super goede ervaring, de werknemers zorgen voor ontzorging tijdens de verhuizing. Zeer tevreden.
Alleen maar goed.
Kan niet beter
Goed overleg - sneller over dan gedacht - goed ingepakt, dus geen beschadiging - vriendelijke verhuizers - alleen, wanneer worden de lege dozen opgehaald?. Vr.gr. H. Wanders.
De offerte voor het meerwerk ( lampen wel afhalen, maar niet ophangen) was niet duidelijk voor ons. 170 euro voor hoeveel uur? of is dit een standaardtarief voor bedden uit elkaar en in elkaar? Uiteindelijk heeft de handige man gedaan waar hij opdracht voor had gekregen. En hebben wij het hier bij gelaten.
Een uitstekende verhuizing verzorgd door vriendelijke medewerkers
Het was een leuke fascinerende ervaring waarbij de omgang met elkaar naast de efficiëntie goed samen gingen.
De verhuizing is zeer snel verlopen, aardige behulpzaam personeel bedankt daarvoor
Smilda was keurig op tijd volgens afspraak. Moesten dingen naar de stort en dat hadden de verhuizers niet doorgekregen. Maar zeggen niet meteen nee. Bellen met hoofdkantoor stemmen het af en Ja meneer, wij doen dat. Dus een 9!
Verhuizing prima gegaan vakkundig personeel
Zeer professionele sterke verhuizers, ook de jongeman deed enorm zijn best en had een grote inzet. Grote waardering voor deze jongeman. De senior was zeer deskundig en lette overal op. Deed ook niet moeilijk om even te helpen met een klusje. Verhuizers nemen de stress weg. Ze doen alles keurig in de vrachtwagens en overal gaan dekens om heen. Niks is beschadigd aangekomen.
Smilda heeft onze complete inboedel razendsnel overgebracht naar ons nieuwe huis en weer opnieuw in elkaar gezet.
De verhuizing verliep uitstekend
Alles is conform afspraak verlopen.
Een dag van te voren zoveel mogelijk ingepakt en een dag later vervoerd en gedemonteerd en bij het nieuwe adres gemonteerd en neergezet. N.B.: Misschien een tip voor de verhuismaatschappij. Bij het inpakken wordt niet vermeld wat er zoal in de dozen zit. Vooral vanuit keuken en kamer staat dan alleen keuken en woonkamer. Is dan slecht te plaatsen in de nieuwe woning.
Alles naar verwachting uitgevoerd. Wel wat onnodige schade aan meubelstukken omdat ze deze niet gedemonteerd hebben.
Op tijd aanwezig. Vakbekwaam. Vriendelijk.
De mannen hebben het prima gedaan, ze hadden wat pech met de regenbui, na 6 week hitte en droogte, maar het verliep voortreffelijk. Keurig werk geleverd.
Onze verhuizing naar Spanje liep vlot.
Prettig contact met medewerkers van Smilda, zowel in NL als in Spanje. Deskundig en netjes in- en uitgeladen. Enige minpunt waarvoor ik graag aandacht vraag is de betrouwbaarheid van de taxatie. De taxatie door Rens (25 m3) was 5 m3 meer dan het werkelijke aantal m3 (20 m3). Dat betekent voor mij nu dat ik zo'n 750 euro extra betaald heb voor mijn verhuizing. Dat vind ik een groot verschil.
Tijdig aanwezig, vlotte en snelle deskundige afhandeling; leuke en geestige medewerkers.
Alles snel geregeld, vriendelijke verhuisteam die heel goed ging helpen met alles. Echt een aanrader!
Goed verlopen verhuizing, we werden ontzorgd. Personeel vriendelijk, kundig en meedenkend. Helemaal tevreden. Zeker een aanrader.
Kapteynlaan 4
9351 VG Leek