Deze mannen waren 10+ alles vakkundig en snel en heel begripvol én veel humor,ik raad iedereen smilda aan
Van voor inspectie tot tussentijds contact en tot slot de verhuizing is super goed gegaan, onderling contact ging heel soepel en iedereen weet waar die mee bezig is. Is raad dit iedereen aan. Geen gedoe met eigen aanhangers en busjes. Compleet gezinswoning binnen 6 uur verhuisd.
Hele fijne ervaring. Van tevoren kwam er een collega langs om alles te plannen met ons. Op de dag van de verhuizing zelf waren we binnen 6 uur over van het oude naar het nieuwe huis dankzij jullie hardwerkende mannen. Een kast had een kleine beschadiging, en daarvoor heeft het bedrijf meteen een schadevergoeding uitgekeerd.
Smilda heeft de spullen van Marum naar Oosterwolde verhuisd. Om 8 uur begonnen en 12:30 uur stond alles in Oosterwolde al op z'n plek. Uiterst vriendelijk en deskundig team. Een aanrader!
Dit verhuisteam kent hun vak en ze hebben voor elk geval een goede oplossing. Meubels demonteren en weer monteren, het gaat feilloos. Speciale meubelen krijgen speciale aandacht.
Dit was slechts een voorbereiding op de grote verhuizing in juli. Een klein gedeelte van onze inboedel moest in de opslag. Alles is heel efficient geregeld, de mannen denken ook mee, heel erg vriendelijk.
Zowel het in- als uitladen als het demonteren en weer monteren van meubels ging vlot en de sfeer onderling, maar ook naar mij als klant, was prettig. Op één beschadiging na, is alles prima verlopen, en die schade is snel en netjes afgehandeld. Ik zou zonder aarzelen bij een volgende verhuizing weer voor Smilda kiezen.
Wij hebben online verhuizing geregeld en offerte aangevraagd. Dit verliep goed en snel. Verhuizers waren vriendelijk en keurig op tijd.
Prima communicatie, afspraken worden nagekomen en lekker relaxed kunnen verhuizen. Mannen nogmaals bedankt!
Dit was de tweede keer dat ik met Smilda ben verhuist. Ging weer heel snel, zorgvuldig en efficiënt. Om 8 uur begonnen met laden en om 15 uur was alles al weer op de nieuwe plek neergezet.
Ik ben recent verhuisd vanuit Nederland naar Portugal. Duidelijke afspraken, vriendelijke en professionele medewerkers die van aanpakken weten. Alles netjes en zonder schade over naar het nieuwe adres. Ik stelde het zeer op prijs dat de verhuizer heel snel bij mij langskwam om de situatie op te nemen. Hij nam de tijd om alles met mij te bespreken. Een bank die niet makkelijk naar de begane grond kon werd zonder problemen uit elkaar gehaald. En mijn planten hebben een maandlang in opslag overleefd! Bedankt voor de goede zorg!
Onze ervaring is heel positief. De verhuizers begonnen met z'n vieren, rond 11 uur kwamen er nog 2 bij en om half 1 waren ze met z'n achten. Het lukte om de verhuizing in 1 dag te doen (8 uur gestart, 17 uur klaar).
Smilda is een zeer prettig bedrijf. Erg persoonlijk en zeer klantvriendelijk. De 2 verhuizers die bij ons kwamen waren zeer goed en wisten exact wat zij moesten doen.
Mijn zin behoeft eigenlijk geen uitleg. Dit is in korte tijd de tweede keer dat we gebruik maken van de diensten. We zeiden direct dat we Smilda weer wilden inhuren.
Ging allemaal prima met de verhuizing. Fijne mannen
Mijn ervaringen met Smilda zijn zeer positief
Inpakken zonder problemen, niets gebroken. Medewerkers waren zeer beleefd en behulpzaam, hardwerkend. Kast die niet door de deur kon werd zonder problemen uit elkaar gehaald en ter plekke weer in elkaar gezet, super.
Pas 50 procent gedaan die goed was. Nu nog de rest.
Nette behandeling, zorg voor onze spullen en goedgehumeurde mensen. Dank daarvoor!
Mooi op tijd begonnen en de verhuizing snel en netjes afgerond
Wij zijn heel tevreden over de geleverde diensten. De verhuizing ging dankzij Smilda ontzettend rap. De medewerkers waren erg vriendelijk en professioneel. Alles werd goed ingepakt en netjes verzonden.
Op advies van Mw. P. Boomsma Drachten, in contact met Smilda verhuizingen. Bij het eerste bezoek duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden zijn, hierna de prijs opgave en accoord. Goede voorlichting en alles op tijd zijn de werkzaamheden uitgevoerd.
Alles precies volgens afspraak. Geen gedoe. TOP!!
Duidelijk in de communicatie Verhuizing verliep vlot en netjes
Professionale opname vooraf en een keurige offerte gaven ons de overtuiging om voor Smilda te kiezen. En dat bleek een goede keuze te zijn. Goede verpakkingsmaterialen en voorbereiding. Snel en vakkundig inladen van onze huisraad etc. Prettig en gezellig verhuisteam.
Kapteynlaan 4
9351 VG Leek