Lammers verhuizingen combineert vakmanschap met aandacht, geduld en begrip voor de ingrijpende stap die verhuizen vaak is.
Vriendelijke service en communicatie, harde werker tijdens de verhuisdag. Erg fijn!!!!
De jongens werken perfect georganiseerd
Voorzover een verhuizing gezellig kan zijn is dit wel van toepassing. Alles héél overgekomen. De verhuisdozen werden al na een telefoontje weer snel opgehaald. Het contact met de verhuizer was vriendelijk. Een prima ervaring met Lammers verhuizers.
Alles zoals door ons verwacht werd en zelfs nog beter
Niet alleen goed geholpen maar ook de menslijke site was zo prima
Heldere afspraken, aanpakkers, leuke mensen. Geen zorgen, komt goed.
Lammers Verhuizers zijn 100% aan te raden.
De verhuizers wisten precies wat ze moesten doen en ik kon makkelijk met ze overleggen als ik vond dat dat nodig was.
Als leek dachten wij snel te kunnen verhuizen Geen idee van hun drukte en toch vriendelijk bejegend en heel snel geholpen Ze denken met je mee
Netjes op tijd s morgens en alles keurig verhuisd.
Super aardige medewerkers. Adequaat en to the point. Gaan heel zorgvuldig en netjes met de spullen om.
prettig en prima.
Ik ben zeer tevreden.
super snel, vriendelijk en behulpzaam personeel.
De mannen waren netjes op tijd. Hebben met 35 graden hard gewerkt en waren met de vastgestelde tijd klaar. Reden te meer voor toekomstige mensen die willen verhuizen om deze firma aan te raden. G Derksen Sleutelbloem Brummen.
Wij hebben voor het eerst gebruik gemaakt van een verhuisbedrijf, de vorige 2 keer hebben we het zelf gedaan. Wij hebben ervoor gekozen alles zelf in te pakken. Hiervoor heeft Lammers ons prima materialen aangeleverd en goede tips gegeven. Op de verhuisdag zelf was alles in 2 uur tijd in de verhuiswagen geladen door geweldige mensen die er bijna een feestje van maken. Alles tot aan het dak gestapeld zonder enige schade op te leveren is een vak apart!! Alles was ook weer in mum van tijd op zijn plek gezet in het nieuwe huis en de dozen in de juiste kamer doordat die goed waren gelabeld. Ontzorgen is waar Lammers voor staat en dat is precies zoals wij het hebben ervaren.
Goede advisering
Met 4 man sterk hebben de mensen van Lammers onze verhuizing van Den Dolder naar Zutphen uitgevoerd. De klus werd vakkundig en in goede harmonie uitgevoerd. We konden zien dat onze spullen in goede handen waren.
We zijn heel tevreden over het hele pakket. Fijne hardwerkende betrouwbare mensen, zeer betaalbaar en ze komen hun afspraken na. Bij een volgende verhuizing kiezen we zeker weer voor dit verhuisbedrijf.
Ondanks hun drukke planning hebben ze onze onverwachte verhuizing geregeld. Ophalen, inboedel stallen en de planning voor het nieuwe huis is reeds bevestigd. Het verhuizing ging super snel en de mannen zijn altijd goed gemutst.
Afspraak is afspraak. Uitermate kundig en vriendelijke medewerkers. Offerte perfect ingeschat! Kwalitatief ingepakt en verhuisd
Verhuizing ging perfect geen schade en voor een nette prijs.
Heerlijk relaxt, met humor en toch op tijd gereed.
Ik ben 11 keer verhuisd en elke keer zeer tevreden. Vriendelijke mensen en ze werken heel netjes.