mijn eigen ervaring is dat alle afspraken nagekomen worden en iedereen weet waar hij/zij aan toe is.
De verhuizers waren op tijd . Alleen wat ik minder vond vroeg aan een verhuizer wil je soms wat drinken , kreeg ik een bot antwoord nee hoefde niet . En hij had niet graag dat ik hem op zijn handen keek . Vond deze man niet vriendelijk . Zal niet zijn naam noemen .
Alles conform afspraak, tijdig, zorgvuldig en werken netjes.
Net bedrijf en personeel! Mvg
De verhuizers waren bekwaam en dachten mee.
Wij waren zeer tevreden over de communicatie, de werkwijze en de snelheid waarmee ze alles doen. Kortom als je een relaxe verhuizing wilt, ben je bij Pinxt aan het goede adres.
Erg persoonlijk. Erg vriendelijke en goed meegedacht. Geen enkel probleem als we nog extra vragen hadden. Konden achteraf nog extra verhuisdozen komen halen. Werden zelfs door een medewerker in onze auto gelegd. Ook op de verhuisdag zelf ( die toch altijd stressvol is voor mensen) heel goed geholpen door personeel. Alles in overleg gedaan en geen enkel probleem als we nog extra hulp vroegen. Wij hebben Pinxt op aanraden van collegas en vrienden gekozen, en we zouden de volgende keer weer voor Pinxt kiezen zonder enige twijfel.
Vriendelijke vakkundige bediening! Super team! Alles volgens afspraak verlopen.
Hele aardige mannen die vakkundig en efficiënt te werk zijn gegaan. In een mum van tijd is alles verhuisd.
De afgelopen jaren heb ik vanwege onvoorziene omstandigheden met regelmaat gebruik gemaakt van de diensten van verhuisbedrijf Pinxt. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Wensen zijn bespreekbaar, verwachtingen worden over en weer gecheckt en de planning is top. De medewerkers gaan respectvol om met de spullen en zijn zeer vriendelijk.
Zeer ervaren mensen, goede werkers
Snel, goede prijs, nette service.
Dag dag zelf was prima geregeld. Een aandachtspunt kan evt zijn de communicatie vooraf.
Op redelijke korte termijn werd de verhuizing naar het verpleeghuis ingepland. Er waren een aantal extra wensen (onder andere nog iets afleveren op een ander adres op de dag van verhuizing). Dit verliep allemaal volgens afspraak. De mannen hebben goed werk verricht op de verhuisdag. Kortom: een zeer goede ervaring.
Kundige inpakkers, keurig en snel gewerkt
Denken mee, erg behulpzaam zeer goede prijs kwaliteit verhouding en super vriendelijk personeel. Petje af.
Zeer vriendelijk, professioneel personeel. Waren op afgesproken tijd aanwezig. Geen probleem om extra verhuisdozen aan te leveren. Ik zou dit verhuisbedrijf aan een ieder aanbevelen.
mensen met vakkennis
Oplossingsgerichtheid Daad bij het woord
snel en volgens afspraak
E.e.a. volgens plan en zonder problemen verlopen vandaar de maximale scores.
Zeer vriendelijk en professioneel verhuisteam.