De verhuizing van mijn ouders is mede dankzij Pinxt Verhuizingen zeer goed verlopen. De medewerkers hebben zelfs later pauze genomen omdat er regen was aangekondigd en ze alles droog binnen wilden hebben. Alles zeer kundig en netjes geregeld, bij een volgende verhuizing zal ik zeker weer contact opnemen.
Van begin tot eind goede communicatie en service. Binnen een dag was de verhuizing klaar.
Goede prijs kwaliteit
De mannen welke mijn verhuizing hebben afgehandeld, werkten keihard, zonder treuzelen en zeer weloverwogen v.w.b. het vervoer van mijn spullen door. Ik hoop van harte dat ik hun straks bij mijn definitieve verhuizing naar de Tinnegietersdreef 50A in Maastricht weer als verhuisteam toegewezen zal krijgen. Top team (en dat zelfs zonder dat ze koffie konden krijgen, want alles was ingepakt)!
Met Pinxt heb ik een goede keuze gemaakt voor mijn verhuizing. De planning rond mijn nieuwbouw was nogal krap. Ik heb getwijfeld om de verhuisdatum een week uit te stellen. Door inzet en meedenken van medewerkers is dit toch conform oorspronkelijke planning gelukt. Ik beveel dit bedrijf aan voor uw verhuizing!
Deze is gelijk aan het antwoord van de vorige vraag.
Vriendelijke en deskundige medewerkers.
Goed.
alles volgens de afspraak
Komen hun afspraken na Zijn flexibel Harde werkers met hart voor het bedrijf
Correcte firma, komen afspraken na. Hebben vakwerk geleverd. Ik zal Pinxt zeker aanbevelen bij anderen.
Idem
Heel goed georganiseerd.
Alles klopte...vooral de flexibiliteit van de medewerkers viel op. Verhuizen is ook improviseren.
Top service !
De verhuizing is snel en soepel verlopen. Vriendelijke mensen en een zeer goede kwaliteit van de dienstverlenin.
Pinxt heeft ons volledig ontzorgd op de dag van verhuizing. Het was geen gemakkelijke verhuizing naar een appartement met lift waar niet alles in paste maar de verhuizers van Pinxt hebben zich extra ingezet om het allemaal netjes voor elkaar te krijgen, chapeau!
zie boven
Hele deskundige en fijne hard werkende vriendelijke heren waren zeer tevreden
Goede en duidelijke afspraken . Alles correct afgehandeld.
zeer ervaren team en heel vriendelijk
Correcte reactie op gestelde vragen
Een efficiënte aanpak. Alles verliep op rolletjes. Zorgen voor de verhuizing telefonisch weggenomen. Op de verhuizingsdag hardwerkende en bedreven mensen. Wat gedemonteerd en gemonteerd moest werd op een vakkundige manier gedaan. Het langsbrengen van verhuisdozen na mijn telefoontje snel opgepakt . Chapeau