vriendelijk personeel deskundig ervaren
Goede service! Heel vriendelijk en goed en net werk!
fijn persoonlijk contact vriendelijke verhuizers
Houden zich aan de afspraken Zijn altijd op tijd Zijn zeer flexibel
Ga zo door!
Er is goed gewerkt in een vlot tempo.
Vriendelijke verhuizers. Harde werkers. Niets op aan te merken. Alles prima.
Danny was zeer behulpzaam aan de telefoon en per email om alle papieren te regelen voor inboedelverhuizing van een gedeeltelijke erfenis naar het buitenland
Vriendelijke mannen, die op zorgvuldige wijze onze spullen hebben verhuisd, waardoor de verhuisdag een ontspannen dag was. Het aantal dozen dat we nodig hadden, was perfect ingeschat.
Wij zijn al 5 keer met Lagerberg verhuisd, waaronder twee vethuizingen naar het buitenland. Ik ben ik over de gehele afhandeling en de uitstekende samenstelling van de teams, niet te vergeten het telefonisch contact met de mensen in het "hoofdkwartier" zeer tevreden.
Ik ben ronduit tevreden. De verhuizing en opslag van de (vele) spullen van mijn ouders is vlot en plezierig verlopen!
enthousiast en goedlopende uitvoering ( ondanks warmte)