TOP! Nooit bezuinigen op je verhuizing!
Een prima , net en klantvriendelijk bedrijf dat doet wat ze beloven. Net en goed personeel dat klaar staat voor de klant. Alles is vlekkeloos verlopen.
Vriendelijk, behulpzaam, stelt je op je gemak, geen stress
Nvt
Vriendelijke en deskundige medewerkers
Handy medewerkers geen probleem
Alles
Familiebedrijf Vriendelijke mensen Meedenkende mensen Betrouwbaarheid
Ik ben zeer tevreden . Goed geholpen door de mensen van lagerberg kantoor. De mannen die mij verhuisd hebben professioneel en erg aardig. Die moet je houden 👍🏼Dat zijn toppers
Goede prijs en kwaliteitsverhouding Gaan met respect met je spullen om Geven tips
N.v.t
geen
De verhuizing zelf
rustige, vriendelijke aanwezigheid van de inpakkers, verhuizers
professionaliteit, punctualiteit, zorgvuldigheid, snelheid
onvermoeibaar ! immer positief ingesteld
tool staat het geven van reen 10 niet toe (is enige minpuntje) Ben echt zeer tevreden, wat opviel is de ontspannen manier waarop alles gebeurde. Op geen enkel moment werd gehaast of opgejaagd, maar gestaag en met aandacht werd doorgewerkt, heel fijn.