Betrouwbaar, klantvriendelijk en snel!!!
Goed en kundig team en ook aardig!
Communicatie verloopt vooraf prettig. Op de dag van de verhuizing waren de mannen goed op tijd. De taakverdeling was goed geregeld. En ze gaan als een speer. Tot de laatste doos bleven ze probleemloos doorgaan. Top
De voorbereiding en de verhuizing is heel plezierig verlopen. Ik kon er terecht met mijn vragen, extra dozen werden snel geleverd. Alles werd heel zorgvuldig gedaan, onze complimenten.
Service en uitvoeting werk op beide plekken uitstekrn
Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Lagerberg werkt zeer klantgericht en ontzorgt in een drukke periode. Zeer vriendelijke en professionele mensen die de hele verhuizing uitstekend en netjes uitvoeren. Kortom: een aanrader
Afgelopen week hebben de mannen van Lagerberg ons verhuisd. Al vroeg in de morgen stonden ze op de stoep met 4 man. Er heeft nog iemand geholpen om de laatste moeilijke dingen in te pakken. Schilderijen en televisies werden nog netjes verpakt en meegenomen. En aan het einde van de dag stond alles netjes in ons nieuwe huis. Alles weer in elkaar en op de plek waar wij dit wilde. Helemaal super !!!
Ondanks de stromende regen een prima verhuizing gehad. Aardige behulpzame verhuizers. Alles netjes volgens afspraak. En de prijs viel ook mee.
Alles verliep zeer vlot. Er is maar één ding niet meegenomen nl de vleesplank en hetsnijplankje. Die lagen op de vaatwasser in de ruimte tussen het aanrechtblad en de vaatwasser.
Goede communicatie, snelle reactie en fijne verhuismannen, alles keurig netjes!
Ze kwamen binnen en vroegen wat er mee moest en er werd netjes ingepakt en meegenomen. Een top team wat goed samenwerkte.
volgende keer bel ik ze weer, zonder twijfel. Professionele mensen die graag wat extra willen doen.
Vriendelijk personeel, goede communicatie, meedenkend, flexibel, met zorg spullen verhuisd, ben zeer tevreden.
Goede communicatie,professioneel personeel.
medewerkers zijn zeer vakbekwaam, zorgzaam voor de spullen en er hangt een goede werksfeer, communicatie met mij als klant was prima.
Goed snel en netjes keurig personeel
Verhuizers waren deskundig en behulpzaam
Na een minder goede ervaring met een andere verhuizer, was dit een verademing. Het proces ging heel soepel.
Het verhuizingsteam heeft zeer netjes en snel gewerkt. Daar naast, prima en hulpvaardige jongens. Top dus!
Het belangrijkste deel van de zorgen rondom verhuizen werd uithanden genomen. Duidelijke en prettige communicatie, geheel volgens afspraak maar met de benodigde flexibiliteit. Lagerberg groep, nogmaals dank voor de service!
bedrijfsleiding makkelijk benaderbaar en goed mee af te stemmen/overleggen. Ook heel fijn: kleine teams van ervaren medewerkers, zodat je goed het overzicht houdt van wat er gebeurt en waarmee je goed kan overleggen,
Prima (de-)montage van interluebke-kast, bureau en bed. Zorgvuldige en snelle uitvoering door nauwkeurig en prettig personeel.
De mannen kwamen met zijn vieren binnen en hebben fantastisch werk verricht. Aardig, behulpzaam en sterk!! Ook eerste contact met Dunke Lagerberg prima en betrouwbaar.