Van Nederland tot Spanje ... Met ons 1ste contact tot het afleveren van onze spullen is alles zonder problemen verlopen.. Zeer goede communicatie en overleg, zelfs het inladen en uitladen van onze spullen in de vrachtwagen, werd door hun gedaan. In het kort.. super service en ... zeker een echte aanrader.
Goedemorgen, Wij zijn uitermate tevreden met de dienstverlening door uw bedrijf. Overal is over nagedacht en wij worden van A tot Z ontzorgd. Ook het bezoeken van de locatie in Weesp en het bekijken van opgeslagen spullen, liep uitstekend. Kortom een dikke 10 !
Vriendelijke en behulpzame mensen
Vanaf de allereerste mail hadden wij fijn contact en men reageerde snel op mijn vragen. Afleveren van verhuisdozen was enigszins krap aan, omdat wij niet "in de buurt" woonden (Kuiper was niet altijd in het hoge noorden te vinden). Wij kregen voldoende verhuisdozen en inpakpapier / plakband. Het inpakken kon beginnen en ik heb heel vaak de slogan "u pakt uw koffertje ... wij de rest" voorbij zien komen! :) De dag van het laden brak aan; er kwam een gezellige ploeg om deze klus te klaren. Inladen van de vrachtauto is Tetris voor gevorderden. Elke centimeter werd benut. Een week later werd er gelost in Spanje. Ook nu weer een geweldige chauffeur die vakkundig de trailer door de smalle poort wist te manoeuvreren. Met millimeter werk en geduld werd de trailer zo dicht mogelijk bij het huis geparkeerd en kon het lossen beginnen. Bijzondere ervaring om je oude vertrouwde inboedel in het nieuwe thuisland voorbij zien te komen. Er moest veel uitgeladen worden en er zaten zware items bij, maar de losploeg bleef stug doorwerken tot de trailers leeg waren. Al met al een super bekwaam bedrijf die het internationale verhuizen bij mij ontzorgt heeft. Ik zal jullie zeer zeker aanraden!
Vanaf het begin met het 1e contact tot het uitladen van de laatste doos gewoon goed geregeld.
Mijn contact met de mensen van Kuiper was vanaf het eerste moment goed. Ik kreeg goed advies over wat ik kon verwachten en ze hebben me geholpen om de juiste keuzes te maken, zodat ik mijn spullen kon verhuizen zonder dat de kosten de pan uitrezen. De verhuizing zelf ging erg vlot en soepel. Verhuizen is soms een beetje ingewikkeld, maar dit was een goede ervaring!
Goede verhuizer. Duidelijke communicatie. Alle afspraken worden keurig nagekomen. We zijn zeer tevreden.
alles perfect gedaan en volgens afspraak ik kan kuiper zeker aanraden
Pisitieve ervaring, alleen jammer dat er vooraf was besloten een pendelbus in te setten wegens bereibaarheid, die toch niet nodig bleek te zijn (met een navenant prijskaartje)
Alles top geregeld netjes afgehandeld Een word gewoon geweldig
Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing, alles was vlot geregeld , komen hun afspraken na, vriendelijk personeel, kortom wij waren blij met verhuisbedrijf de kuiper.
Er zijn tijdens transport een paar dingen beschadigd. Dit is keurig opgelost en later waren de nieuwe items alsnog geleverd.
Onze ervaring was zeer positief, op de dag van de verhuizing 3 mensen die precies wisten wat er moest gebeuren. Verhuizing was binnen twee uur klaar. In Frankrijk was de chauffeur met al onze spullen goed op tijd. Van te voren nog even telefonisch contact gehad. Met twee mensen van een Frans bedrijf was het uitpakken snel geregeld. goederen waren allemaal in goede staat overgekomen. We hadden alleen een aantal spullen in klapkistjes gedaan, nooit meer doen. Valt uit elkaar met alle problemen van dien.
Fantastisch als ik weer ga verhuizen .bel ik zeker Kuipers.
Verhuizing was van NL naar Spanje en ik was best een vervelende klant. Paar keer van adres veranderd en voor de firma Kuiper was dit nooit een probleem. Zij dachten met mij mee en kwamen iedere keer weer met een super oplossing. Ik raad iedereen de firma Kuiper aan.
Zeer goed bedrijf die duidelijk communiceert en afspraken maakt. Zowel het ophalen als de aflevering van de goederen was perfect geregeld en met grote zorg behandeld.
De verhuizing is netjes en op tijd verlopen zeer naar tevredenheid!
Vanaf het eerste mailtje over de offerte is het verhuistraject vlot en prettig verlopen. Opvallend is de communicatie die zowel professioneel als laagdrempelig is. De verhuizers op de dag zelf gingen rustig hun gang, met zorg werden de vele schilderijen en beelden ingepakt, goede uitleg over tijdelijke opslag van een deel van de spullen en over het lossen. Alle spullen zijn onbeschadigd aangekomen in twee fasen/op twee verschillende data. Één vaasje van glas heeft het niet overleefd maar niet de moeite waard om te declareren. Ook wel een compliment voor mijzelf wat betreft het inpakken van de dozen.
Mijn verhuizing naar Spanje is zeer soepel verlopen mede dankzij Kuiper. Alle afspraken, tijden, etc. kwamen ze perfect na, de hulp was fantastisch, laden/lossen ging geweldig...zou ze zeker weer gebruiken mocht ik nog meer vanuit Nederland naar Spanje willen vervoeren. Een absolute aanrader, zoek niet verder en bel Kuiper
Onze verhuizing naar Portugal is op een meer dan perfecte wijze door "Kuiper, de Internationale verhuizer" uitgevoerd. Vanaf het offertestadium tot en met het afleveren van onze inboedel op eindbestemming is alles uitstekend verlopen. Een emigratie vergt veel voorbereiding en kan stressvol zijn, maar gelukkig was het verhuisproces geen extra punt van aandacht, dankzij de ondersteuning van "Kuiper" en haar medewerkers
Ik kan zeggen dat alles goed en snel en alles na afspraak is verlopen.
Dec 2024 transport naar Spanje laten uitvoeren alles keurig op z’n plaats inclusief huren appartement transport lift ivm wat grote goederen. Zorgeloos betaalbaar en vriendelijke medewerkers.
Van ons dorp naar Portugal een fluitje van een cent voor dit bedrijf. Zelfs onze planten werden netjes in de tweede zending geleverd. Tweede zending? Ja want wij hadden meer kub dan opgenomen tijdens de intake. Dit waren spullen die na de opname hadden ingekocht. De reactie op het moment van laden…” dit regelen we voor u”
Goede professionele aanpak vanaf het eerste kontakt. Alles klopte, van begin tot einde.
van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Kuiper De Internationale Verhuizer verzorgt uw internationale verhuizing tot in de puntjes. Met bijna 100 jaar verhuiservaring is uw waardevolle inboedel bij Kuiper De Internationale Verhuizer in goede handen. Kuiper De Internationale Verhuizer beschikt over eigen vestigingen in België, Frankrijk, Spanje, Portugal, en Zwitserland onder Nederlandstalige leiding. Ook voor lokale en overzee verhuizingen bent u bij Kuiper De Internationale Verhuizer op het juiste adres. Kuiper De Internationale Verhuizer beschikt als Erkende Verhuizer uitsluitend over gecertificeerd personeel en materieel. Ons motto: U pakt uw koffertje... wij de rest!