mijn ervaring dateert van 40 jaar.
Het eerste contact was al heel prettig. Ze denken mee en proberen het zo goed mogelijk voor mij als klant af te handelen. De daadwerkelijke verhuizing was heel professioneel en ook hier werd weer meegedacht. Ik kan iedereen deze verhuizer aanraden!
opdracht snel opgepakt, uitgevoerd, in een woord klasse
Mundimar Valencia zeer correct.
Rustig, vriendelijk en toch razendsnel. En goede oplossingen voor onvoorziene omstandigheden!
Positieve ervaring met Kuiper, we hebben gekozen voor zelf inpakken, wat goed is verlopen, een deel is in opslag gegaan, vanwege ontbreken garage/berging op nieuwe adres. We hopen dat we in februari aanstaande de opslag overeenkomst kunnen beeindigen, daar de bouw van de garage berging nu behoorlijk vordert. En we zeker voor eind februari de restant spullen hier kunnen ontvangen.
als het om jullie inzet gaat voor onze verhuizing , geweldig veel dank nogmaals !
Alles klopte bij de Kuiper bij onze verhuizing naar Zuid Spanje, er valt werkelijk niets op te merken. Goede communicatie, alles goed en degelijk ingepakt en nauwelijks een beschadiging ontdekt. En ook nog eens de beste prijs van alle offertes die we hebben aangevraagd. Top verhuizer!
Van het begin tot de aflevering van onze goederen is alles prima verlopen. Prettig contact met de medewerkers op kantoor.
als boven
Door het fijne contact dat ik met Patrick had is de voor mij lastige verhuizing van een meubel-opslag in Toulouse naar een opslagruimte in Eindhoven zeer goed verlopen. Bob was een secure en top uitvoerende verhuizer; heel mijn huisraad is met de grootste zorg op de uiteindelijke bestemming aangekomen.
Altijd zeer beleefd en vriendelijk met een persoonlijke touch. Transparante prijsvoering en geen verrassingen achteraf. Wij waren erg onder de indruk, zeker met de aflevering bij ons huis in Spanje. Wat een vakmanschap en stuurmanskunst waardoor wij ze dan ook zeker kunnen aanbevelen!
Netjes op afspraak. Met 3 man alles zeer zorgvuldig ingeladen en daar waar nodig (extra) verpakt. Op afspraak felevers op bestemming zonder problemen.
Van kennismaking tot aflevering is alles perfect verlopen! De opname (aantal kuub), arriveren op afgesproken tijd, inladen etc. Werkelijk alles verliep prettig en zonder problemen. Alles kwam 100% aan op bestemming.
Prettige ervaring met kuiper de internationale verhuizers! Spullen worden netjes opgehaald en je wordt prima op de hoogte gehouden waar deze zich bevinden tijdens het vervoer. Ook de opslag en bezorging zijn top geregeld.
Van Nederland tot Spanje ... Met ons 1ste contact tot het afleveren van onze spullen is alles zonder problemen verlopen.. Zeer goede communicatie en overleg, zelfs het inladen en uitladen van onze spullen in de vrachtwagen, werd door hun gedaan. In het kort.. super service en ... zeker een echte aanrader.
Goedemorgen, Wij zijn uitermate tevreden met de dienstverlening door uw bedrijf. Overal is over nagedacht en wij worden van A tot Z ontzorgd. Ook het bezoeken van de locatie in Weesp en het bekijken van opgeslagen spullen, liep uitstekend. Kortom een dikke 10 !
Vriendelijke en behulpzame mensen
Vanaf de allereerste mail hadden wij fijn contact en men reageerde snel op mijn vragen. Afleveren van verhuisdozen was enigszins krap aan, omdat wij niet "in de buurt" woonden (Kuiper was niet altijd in het hoge noorden te vinden). Wij kregen voldoende verhuisdozen en inpakpapier / plakband. Het inpakken kon beginnen en ik heb heel vaak de slogan "u pakt uw koffertje ... wij de rest" voorbij zien komen! :) De dag van het laden brak aan; er kwam een gezellige ploeg om deze klus te klaren. Inladen van de vrachtauto is Tetris voor gevorderden. Elke centimeter werd benut. Een week later werd er gelost in Spanje. Ook nu weer een geweldige chauffeur die vakkundig de trailer door de smalle poort wist te manoeuvreren. Met millimeter werk en geduld werd de trailer zo dicht mogelijk bij het huis geparkeerd en kon het lossen beginnen. Bijzondere ervaring om je oude vertrouwde inboedel in het nieuwe thuisland voorbij zien te komen. Er moest veel uitgeladen worden en er zaten zware items bij, maar de losploeg bleef stug doorwerken tot de trailers leeg waren. Al met al een super bekwaam bedrijf die het internationale verhuizen bij mij ontzorgt heeft. Ik zal jullie zeer zeker aanraden!
Vanaf het begin met het 1e contact tot het uitladen van de laatste doos gewoon goed geregeld.
Mijn contact met de mensen van Kuiper was vanaf het eerste moment goed. Ik kreeg goed advies over wat ik kon verwachten en ze hebben me geholpen om de juiste keuzes te maken, zodat ik mijn spullen kon verhuizen zonder dat de kosten de pan uitrezen. De verhuizing zelf ging erg vlot en soepel. Verhuizen is soms een beetje ingewikkeld, maar dit was een goede ervaring!
Goede verhuizer. Duidelijke communicatie. Alle afspraken worden keurig nagekomen. We zijn zeer tevreden.
alles perfect gedaan en volgens afspraak ik kan kuiper zeker aanraden
Pisitieve ervaring, alleen jammer dat er vooraf was besloten een pendelbus in te setten wegens bereibaarheid, die toch niet nodig bleek te zijn (met een navenant prijskaartje)
van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Kuiper De Internationale Verhuizer verzorgt uw internationale verhuizing tot in de puntjes. Met bijna 100 jaar verhuiservaring is uw waardevolle inboedel bij Kuiper De Internationale Verhuizer in goede handen. Kuiper De Internationale Verhuizer beschikt over eigen vestigingen in België, Frankrijk, Spanje, Portugal, en Zwitserland onder Nederlandstalige leiding. Ook voor lokale en overzee verhuizingen bent u bij Kuiper De Internationale Verhuizer op het juiste adres. Kuiper De Internationale Verhuizer beschikt als Erkende Verhuizer uitsluitend over gecertificeerd personeel en materieel. Ons motto: U pakt uw koffertje... wij de rest!