Van der Wansem reageert snel en adequaat. Offerte werd snel opgesteld en was helder. Het verhuisteam was zeer professioneel, snel in het uitvoeren van de werkzaamheden en vriendelijk. Kortom, vanaf de aanvraag van de offerte tot en met het verhuizen zelf, hadden we het gevoel dat alles onder controle was en in goede handen was.
Zeer tevreden. Erg snel gewerkt. Aardige mensen. Bleven zeer kalm toen de vuilnisophaaldienst begon te protesteren ivm het niet-afzetten van de straat. Of dat laatste misschien toch beter gedaan had kunnen worden laat ik aan u over.
Goede communicatie, professioneel en vriendelijk.
We zijn erg tevreden over de gang van zaken. Erg persoonlijk en vriendelijk geholpen. Alles was zeer snel en vakkundig en voorzichtig verhuist!
Super verhuizing! Uit 3 offertes hebben wij gekozen voor vd Wansem, deze had de middelste offerte-prijs. Alles liep geheel volgens plan. Mochten we ooit terug verhuizen naar Nederland, bel ik ze zeker weer!
Al he werk wordt uit handen genomen en de verhuizing verloopt gesmeerd! Werkelijk in no-time is alles verhuisd! Top!
Perfect, helemaal top!
Zeer professioneel bedrijf Vakkundige mensen. Zeer nette verhuizers. Meedenkend, vriendelijk benaderbaar en zeer behulpzaam Zowel tijden het offertetraject als tijdens de uitvoering hebben wij een grote betrokkenheid gevoeld bij onze verhuizing. Wij zijn blij onze keuze om door van der Wansem onze verhuizing te laten uitvoeren. Een aanrader voor een iedr die gaat verhuizen .
In zeer moeilijke omstandigheden heb ik meermalen begrip en deskundig advies gekregen
helder en transparant in verwachtingen en prijzen
Van Wansum verhuizing is niet voor een gat te vangen. Ook grote, moeilijk te transporteren meubelen, weten ze snel en zonder zichtbare stress in een keer en zonder schade, op de juiste verdieping te krijgen. Zelfs bij een niet zo goed toegankelijke woning zoals onze nieuwe woning. Echt vakmanschap!
de verhuizing is geweldig gegaan. boven verwachting. helemaal te gek. niets van schade of dergelijke. Wij bevelen jullie zeker bij andere mensen aan. hartelijk dank voor alles.
Fijne mensen, rustig en bekwaam. Alles naar wens gegaan, heel hulpvaardig. De handyman heeft mijn grote slaapkamerkast uit elkaar gehaald en heel deskundig, beter dan het was, in elkaar gezet. Grote pluim hiervoor!! Prima verhuizing geweest! Dank hiervoor!
Geen
Zeer correct verhuisd. alles keurig ingepakt in pakpapier overal zat papier om heen. Kastenwand ook weer als nieuw op ons nieuwe huis.
Redelijke prijs, flexibel op dag zelf