Verhuizing ging snel, communicatie via mail verloopt goed, niets kapot
Bijna dat je andere mensen een verhuizing gaat aanraden :) Het was heel relaxed verhuizen met jullie, dank!
leuke ploeg die professioneel de afgesproken werkzaamheden hebben verricht.
Alles prima geregeld. Prettig, vriendelijk en professioneel. Aanrader!
Correct nakomen van afspraak, niets meer of minder.
Snel en vakkundig
Verhuisteam was zeer Vriendelijk, behendig en snel.
Niet alles ingepakt. Was wel een teleurstelling
Geheel volgens planning; geheel zonder schade of beschadiging. Vriendelijk en beleefd team met veel energie.
pianovervoer
Iets meer informatie zou prettig zijn, vooral moet ik zelf een vergunning regelen bij de gemeente en hoe lang duurt dat etc. Nu via via toevallig achtergekomen.
Medewerkers gedragen zich zeer correct. Werken zeer vlot en zorgen dat dat niets vuil wordt. Ons huis lag in het zand.
Het verhuisteam bij het inpakken en verhuizen vóór de opslag was hetzelfde team bij het verhuizen ná de opslag. Dit heb ik al erg prettig ervaren. Het verhuisteam gaat erg zorgvuldig om met de inboedel en de wanden en deuren.