Prima bedrijf, werken snel en hard en het verhuisteam was erg vriendelijk.
Ze weten wat ze doen en het gaat super snel.
Snelheid Prijs kwaliteit Een onbezorgde verhuizing
vergeten te vragen om de wasmachine aan te sluiten
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, prima extra aanpassing op wensen van de klant. Aardige jongens, vakkundig, snel, vriendelijk. Zeker nog een keer van gebruik maken in de toekomst!
Ga zo door
Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is gegaan.Wij zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen aan Familie en Vrienden.Nogmaals bedankt voor de goede service.Sjaak en Adri van der Geest.
Vriendelijkheid medewerkers, snelheid verhuizing en prijs-kwaliteit verhouding
Wij zijn erg tevreden! Heel fijn dat de meubels waar nodig uit- en in elkaar gezet zijn, scheelt enorm in werk en tijd voor ons zodat wij ons volledig kunnen richten op het uitpakken van de dozen. Heel erg fijn! Bedankt!
Geen suggesties. Ben gewoon prima geholpen.
Zeer goede vriendelijke mensen.
Zakelijkheid. Tempo. Humor. Vriendelijkheid. Netheid.
Zeer ervaren verhuizer en doen waar ze voor komen in een rap tempo en zeer vakkundig .
Afspraken zijn nagekomen. Aflevering zou moeilijk worden doordat de straat nog niet af was. Professioneel opgelost met aannemer van de straat. Daarnaast ook door de verhuizers ter plaatse. Prima service. Alles is zonder beschadigingen bezorgd en neergezet in huis. Wij zullen uw bedrijf van harte aanbevelen. Nogmaals bedankt en compliment aan uw personeel op de wagen. Want het was erg warm en zonder te mopperen werd er hard doorgewerkt! Top.