Jullie zijn erg snel en efficient dat is prettig
Een zeer professioneel bedrijf met medewerkers die weten wat gedaan moet worden en er plezier in hebben. Denken mee en zien een obstakel als een uitdaging.
proactieve houding en klantgerichtheid
De verhuizing is prima en snel verlopen. Het was een goed werkend team zeer tevreden.
Vriendelijke en deskundige medewerkers Erkende verhuizer Goede communicatie en uitstekende service
vakkundig en snel gewerkt,helaas dragers van de glasplaten van de vitrinekast per ongeluk meegenomen.Indien nog aanwezig gaarne meenemen bij ophalen van de dozen.Kan vanaf nu,gaarne even bellen 3940566.B.v.d. MET VR.GR. J.FERRAGEAU
uitstekend team, goed ingespeeld, geen opmerkingen
Snelle communicatie. Er wordt hard en goed gewerkt. Een top team:) op alle dagen!
Opgewekte, prettige en correcte verhuizers. Zeer zorgvuldige behandeling van de spullen. Duidelijkheid naar de klant toe. Het stellen van de juiste vragen m.b.t. de te verhuizen spullen. Je hoeft je nergens zorgen over te maken.
super vriendelijk en professioneel personeel
Omdat wij zelf dozen haaden gekocht kregen we mindr dozen dan was afgesproken, maar het was beter geweest dat we alleen jullie dozen hadden gebruikt. Die gekochte dozen waren heel slecht.
Het verhuisteam ging voorzichtig met de meubels om; pakten alles goed in. Ze hadden een duidelijke volgorde. Kwamen met voldoende mensen en verhuiswagens. Ze werkten snel en deskundig.
Uiterst zorgvuldig werk geleverd en vriendelijke en deskundige verhuizers
Zeer vriendelijke en professionele medewerkers en een goede service, Erg klantgericht!
snel gewerkt, prettige mensen
uitvoering van de verhuizing en opslag
Uitstekende kwaliteit, flexibel, zeer vriendelijke medewerkers, hele redelijke prijs.
Zeer vriendelijk, flexibel en kundig personeel. Heb al aan verschillende toekomstige verhuizers de Firma van der Wansem aanbevolen.