Makkelijk in te plannen, snel en goed alles verhuisd.
Heel fijn contact, aardige mensen, volgens afspraak en meedenkend.
Geweldige ervaring weer! Van der Wansem heeft ons drie keer verhuisd en alle keren onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.
Goede inschatting van de hoeveelheid spullen, dozen en tijd. Reageren snel en kundig op email en telefonisch contact. Gewoon twee leuke ontzorgde verhuisdagen naar de Achterhoek gehad.
Inmiddels 3x verhuisd door Van der Wansem. Ook deze keer erg tevreden. Duidelijke afspraken, beginnen vroeg en klaren de klus snel. Verder ook erg prettig in de omgang en zorgvuldig. Zeker aan te raden voor je verhuizing!
Ben echt zeer blij met deze verhuisservice. Ze zijn heel aardig en beleefd. Harde werkers, werken snel maar vakkundig. Wanneer je opbeld krijg je altijd een vriendelijke medewerker aan de telefoon.. Raad dit bedrijf ten zeerste aan.
Super fijn verhuisbedrijf, werken enorm vlot. Fijne snelle communicatie in het voortraject en ook een keurige prijsstelling. Ik zou van Wansem aan iedereen aanbevelen.
Fijn, kundig verhuisbedrijf. Alles was in een ochtend over en de communicatie verliep goed.
Wat hebben wij een fijne verhuizing gehad met van der Wansem. Deze mannen hebben zoveel ervaring en werken uiterst snel en zorgvuldig. Sympathieke verhuizers die met je meedenken en dat alles met een lach, wat wil je nog meer? Ze zijn zo netjes en zo zorgvuldig met onze spullen en ons oude en nieuwe huis omgegaan, het is echt het geld waard! Dus als je nog twijfelt, niet doen! Binnen 4 uur waren we helemaal over! Ook het contact met het kantoor was altijd heel vriendelijk en behulpzaam, een dikke tien!
Een spannende en hectische periode wordt door Van der Wansem heel prettig en professioneel afgehandeld. Vriendelijk en bekwaam personeel die heel rustig maar in een hoog tempo alles inpakken en verplaatsen naar de verhuisauto en op het nieuwe adres weer heel snel alles op zijn plek zetten. Een goed bedrijf dat ik zeker zal aanraden.
Onze verhuizing van Rijswijk naar Hellendoorn is uitstekend verlopen! Zeer vriendelijke en zorgvuldige verhuizers die ook nog een lekker vlot werken en aandacht voor je spullen hebben. Absoluut een aanrader, ook als je spullen een tijdje in de opslag moeten staan.
Vroeg in de ochtend waren zij op de afgesproken tijd aanwezig. 9.00 was de vrachtwagen geladen en om 11.00 stond de inboedel binnen in het nieuwe huis. De reisafstand was klein, 3km. Vriendelijke mensen. Klein ongemak met een burolade wat is verholpen bij het ophalen van de dozen. Deze firma kan ik van harte aanbevelen.
De heren waren stipt op tijd. Het waren stuk voor stuk vriendelijke mannen die heel hard hebben gewerkt. We hadden nogal veel spullen. Het was een lange dag voor hen. Maar alles stond keurig op de lokatie waar het moest staan. Nogmaals dank!! Maar verhuizen, pffff liever niet meer. Maar dat lag niet aan het verhuisbedrijf.
Prettige mensen, behulpzaam, meedenken en heb nu gezien dat verhuizer zijn ook een vak is, kasten en bedden demonteren en weer monteren top. Zijn zeker tevreden en ondanks de regen, en het niet helemaal voor de deur kunnen parkeren, chapeau.
Verhuisbedrijf Van der Wansem heeft mij goed, snel en op een cliëntgerichte manier verhuisd. Het bedrijf heeft er alles aan gedaan om me te ontzorgen.
Van der Wansem communiceert duidelijk en gaf advies waar nodig. De medewerkers waren deskundig en voorzichtig met onze spullen.
Wij zijn geweldig geholpen met onze verhuizing door de mensen van Van der Wansem. De communicatie was goed en de verhuizing zelf snel en zonder kleerscheuren. Heel blij dat we zo vlot over zijn naar ons nieuwe huis!
Het contact verliep vanaf het eerste moment soepel en professioneel. Afspraken worden goed nagekomen. De heren waren ruim op tijd en gingen voorzichtig met onze spullen om. Ook een paar extra spullen (waar we vooraf geen afspraken over hadden gemaakt) gingen op hun initiatief en zonder gedoe mee. Alles heeft nu een mooie plek in ons nieuwe huis. Kortom, fijne ervaring met dit verhuisbedrijf!
Harde werkers, binnen een paar uur was alles ingeladen.
Het inplannen via secretariaat ging goed, degene die ik sprak dacht mee en vooruit. Op de dag van verhuizing waren de verhuizers er op tijd en werkten grondig en waren vriendelijk. Met meubels werd voorzichtig omgegaan. Alles is goed en netjes overgekomen. De prijs/kwaliteit verhouding was zoals verwacht. Enige (kleine) tip: door miscommunicatie had ik begrepen dat deze firma geen verhuisdozen leverde, en heb ik zelf dozen aangeschaft. Tijdens de verhuizing begreep ik van een van de verhuizers dat dit wel had gekund.
Na een eerdere verhuizing via fa. Van der Wansem waar de hele verhuizing naar alle tevredenheid verlopen is hadden we het besluit genomen om fa. Van der Wansem wederom in te huren voor onze huidige verhuizing. Deze is niet net zoals de vorige keer goed verlopen, maar met veel schade. Als je hierop reclameert wordt er geprikkeld gereageerd, woorden verdraaid en afgeschoven onder het mom van gebruikersschade wat kant nog wal raakt daar je duidelijk kunt zien dat het verse schade is. De verhuizers waren ten tijde van de verhuizing respectloos tegen ons als klant maar ook dit wordt ontkent. Totaal beleving met fa. Van der Wansem is eens maar nooit meer, bij een volgende verhuizing zullen wij een ander verhuisbedrijf inhuren welke hopelijk wel respectvol met de klant en de spullen omgaat.
Ging om een kleine verhuizing, waarbij voornamelijk wat groter meubelstukken verhuisd moesten. Ik had van tevoren contact gehad met een aantal erkende verhuizers en dit was het enige bedrijf waar ik een schappelijke offerte van had ontvangen. Ik had iets meer spullen dan van tevoren opgegeven, maar dat was geen probleem en hier werden ook geen extra kosten voor in rekening gebracht. Het team bestond uit vier mannen. Ze waren allemaal professioneel en erg vriendelijk. Binnen no-time was alles verhuisd. Ook het contact van tevoren met het kantoor was erg goed.
Alles netjes geregeld en netjes ingepakt en over gebracht…. Blij mee.
Positief.
Het verhuisteam was zeer deskundig, gemotiveerd en vakkundig. Ze waren professioneel en vriendelijk en gingen zorgvuldig met onze spullen om. Ze hebben een stressvolle dag zo aangenaam mogelijk gemaakt en we zouden ze van harte aan iedereen aanbevelen!