Filters

9

Prima verhuizing

Fijne mensen, allemaal vrolijk en attent. Alles is goed en snel gegaan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 23-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

geweldige service

De medewerkers van Den Otter gaan voorzichtig met je spullen om. Indien nodig worden deze netjes en zorgvuldig ingepakt. Zij hebben duidelijk veel plezier in hun werk. Alles wordt op de aangewezen ruimten neergezet. Lege dozen wordt op verzoek een dag later al weer opgehaald. Een deel van de inboedel moet worden opgeslagen, ook dit wordt zorgvuldig verwerkt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 12-03-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Wat een professionele club met geweldige mensen!

Wat doe je als je op korte termijn spullen moet ophalen voor het bedrijf? Dan bel je naar Den Otter Verhuizingen en het wordt geregeld. Vanochtend stonden deze vriendelijke, hardwerkende verhuizers op onze stoep. Hartelijk dank voor jullie inzet. Het was weer TOP!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 2 december 2021
  • Ik wil beoordelen als Bedrijf
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Fijne, professionele verhuizing.

De heren verhuizers waren iets voor de afgesproken tijd in huis en na een onvenarisatierondje begonnen ze als een militaire operatie aan de klus. Met gezelligheid en een positief gevoel sloten we de dag af met het team! Toppers waren het met het juiste gevoel voor humor.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 14/10/2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Probleemloos verhuisd

Offerte wordt gemaakt na een persoonlijk bezoek. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ruim voldoende inpakmateriaal. Met 4 man het huis leeggehaald in slechts 2.5 uur. De volgende dag (ivm grote afstand) wederom door 4 man de verhuiswagen leeggehaald en kasten weer in elkaar gezet. Er wordt goed meegedacht om alles efficiënt te laten verlopen. Alles is verhuisd zonder schade. Wij zijn blij dat we voor Den Otter hebben gekozen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 29 november 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Nee
8

Prettige service, communicatie kan iets beter

De taxatie en verhuizing naar de opslag zelf zijn prima verlopen. De verhuizers waren aan de late kant (11:20, afspraak was start tussen 10:00 en 11:00). Een volgende keer zou ik graag op dezelfde dag geïnformeerd worden op het moment dat men een meer exacte aankomsttijd weet. Daarnaast was er een afspraak gemaakt om dozen te bezorgen. Dit was er echter bij ingeschoten waardoor de dozen uiteindelijk een dag later kwamen. Voor ons niet onoverkomelijk maar het was een slordigheidje. Los van deze twee schoonheidsfoutjes ben ik echter tevreden met de verleende diensten.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 24-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor uw mooie beoordeling! Het blijft lastig om de aanvangstijd vooraf aan te geven als er een klus voorafgaand gepland is. We gaan aan de slag met de opmerkingen! Met vriendelijke groeten, directie en medewerkers Den Otter Verhuizingen BV

10

Klasse. Zeer nauwkeurig, netjes en volgens afspraak gewerkt

3e keer gebruik gemaakt van de service van Den Otter verhuizingen. Van A tot Z top werk.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 22 september 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Grandioos

Zeer professioneel team. Alle medewerkers behulpzaam en zeer vriendelijk

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 22-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
8

het was keurig en goed georganiseerd

Het was goed verzorgd s'morgens op tijd Vriendelijke mensen

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 22-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
9

Strakke expeditie

Vriendelijke mannen, staan strak om 06:50 uur bij je op de stoep om de klus te klaren. Zetten stapje extra voor de klant, maar ook voor elkaar als teamgenoten.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs N.v.t.
  • Datum uitgevoerde diensten 17-8-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling! We hebben het graag voor u verzorgd. Met vriendelijke groeten, directie en medewerkers Den Otter Verhuizingen BV

8

Geweldig!

Wij zijn zeer tevreden met Den Otter. De verhuizers waren netjes op tijd en erg vlot. Dachten goed mee. En waren voorzichtig met alle meubels. Een echte aanrader om als verhuisbedrijf in te schakelen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 11-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Een perfecte verhuizing

Den Otter kwam keurig op het afgesproken tijdstip met zeer professionele vakmensen. Je wordt volledig ontzorgd en niets is teveel.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten N.v.t.
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Alles verliep vlot en volgen afspraak.

De ploeg was op tijd, ze waren keurig in de omgang en hebben onze klus snel en efficiënt geklaard, zonder mishaps.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 03-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

Een fijne verhuizing .

De bezorgers waren beleefd en vroegen naar onze wensen. De verhuizing verliep vlot en netjes. Zeer tevreden ook over de communicatie vooraf.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 4-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
7

Top

Prima personeel,service gericht en vriendelijk. Harde werkers. Ook verhuizen is een vak wat je moet beheersen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs N.v.t.
  • Datum uitgevoerde diensten 22-10-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

Den Otter zorgt voor een soepele verhuizing.

Goed offerte. Je kan genoeg verhuisdozen krijgen. Goede verhuisploeg. Niets is te veel.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs N.v.t.
  • Datum uitgevoerde diensten 2 november 2021.
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Geweldig zeer goede service

Deskundig

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 06 en 07 oktober
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Nee
10

TOP zonder gedoe alle\s in de opslag en maanden later weer op het nieuwe adres

Den Otter is een perfect bedrijf met gemotiveerde mensen om te verhuizen. Onze spullen zijn enkele maanden in de opslag geweest en alles was in perfecte staat weer op ons nieuwe adres afgeleverd. Flexibele medewerkers, no nonsens mentaliteit en prima (werk)sfeer bij beide teams. Ik kan dit bedrijf echt aanraden. Geen stress en geen gezeur, harde werkers die weten wat ze te doen staat. Fijne communicatie ( we hebben enkele data moet aanpassen, en dat was geen probleem) Vooraf komt men kijken wat er allemaal mee moet, en de "lading" paste perfect in de 2 containers. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Nogmaals bedankt voor jullie inzet.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten verhuizing
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Geweldig leuk samenwerkend team.

Ontzettend beleefd, hulpvaardig, gezellig en humorvol team van vijf mannen. En ze werken super netjes. Was een top verhuizing. Had van bovenburen al gehoord dat het een fijn team was en alleen maar voor de koffie hoefde te zorgen en verder “niets” hoefde te doen! Helemaal waar.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening N.v.t.
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 6 oktober 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling! We hebben het graag voor u verzorgd. Den Otter Verhuizingen

10

Prima service

Goede afspraken en keurig op tijd Alles netjes vervoerd en geplaatst.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 1 oktober 202q
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

Ontzorgd

Op tijd, afspraken zijn nagekomen. Leuke verhuizers was gezellig een grapje kon gelukkig!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 23-09-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Advertentie
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Het werd een gezellige dag

De ploeg was stipt op tijd en kwam al grappen makend binnen eerst koffie en een rondje huis toen hard aan de slag Met humor en vakkundige zorg alles beschermd en ingeladen , Het uitladen en neerzetten ging zo mogelijk nog vlotter met humor een grap maar serieus Steeds vragend of het goed was Zeer tevreden over de dag ! En ik had er tegen op gezien , achteraf niet nodig geweest

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 28/09/2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Verhuizing netjes en verzorgd uitgevoerd

Stipt op tijd, ervaren team wist van aanpakken en hele verhuizing was in een ochtend geklaard, uit en thuis.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 9-9-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

De verhuizing is perfect verlopen

Op de afgesproken dag stonden de verhuizers stipt om 07;00 voor de deur. De jongens hebben heel nauwkeurig, snel en in goed overleg alles verhuisd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 22 september 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Super team

Verhuizen met beleid, aandacht voor je kwetsbare spullen en gewoon een heel goed, positief en vrolijk verhuisteam.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 14 september 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Over den Otter Verhuizingen

Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.

Over Erkende Verhuizers

Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd