Bedankt voor het invullen van onze enquête. Graag tot een volgende keer
Alles ging bijna vanzelf, vakkundige en vriendelijke mensen. Hebben respect voor je spullen, alles gaat met de grootst mogelijke zorg.
zeer tevreden over gang van zaken, netjes ingepakt/uitgepakt
Mijnheer bedankt voor uw reactie. Ook wij leren iedere dag bij. vriendelijke groeten en veel geluk in uw nieuwe huis
Vriendelijk dank voor het invullen van onze klantenenquête
Dank voor uw positieve beoordeling, wij zijn u graag van dienst geweest
bijzonder vakkundig en plezierig communicatief onder elkaar.
Bedankt voor uw beoordeling en nog veel geluk in uw nieuwe huis.
Zeer vriendelijk en op korte termijn nog kunnen schakelen. Een bedrijf wat zich flexibel op stelt en waarbij kwaliteit op de eerste plaats komt.
Zeer bedankt voor uw klantenbeoordeling en veel woonplezier in uw nieuwe woning.
Vriendelijk en behulpzaam. Goede service, zelf meedenken en hard werken.
zoals boven vermeld.ben altijd zeer tevreden geweest,
perfect uitgevoerde verhuizing - denken mee met klant - vriendelijk personeel - deskundig - secuur
Service was meer dan prima.
Perfect verlopen verhuizing door professionele mensen die met zorg omgaan met onze spullen. Opslag goed geregeld.
vriendelijk, behulpzaam en deskundige verhuizers.
Prettig kleinschalig bedrijf om zaken mee te doen. Alle afspraken zijn nagekomen. Veel aandacht voor het inpakken van meubelstukken.
Wat ik gezien heb van de Limburgse Verhuis Centrale: Kunnen mijn vrouw en ik alleen maar zeggen: EEN TIEN MET EEN GRIFFEL.
We hebben al twee maal van de geweldige service en dienst van de limburgse verhuiscentrale gebruik mogen maken. Professioneel, flexibel, vakkundig en bovenal zeer sympatiek verhuisbedrijf dat je alle (verhuis)zorgen uit handen neemt!
Goed verzorgde verhuizing.
Punctueel, deskundig, efficiënt, zorgvuldig