alles netjes verpakt
bedankt voor het invullen van onze enquête. al uw inventaris is door u ingepakt met verpakkingsmaterialen die u zelf reeds had aangeschaft. waarschijnlijk is een en ander een misverstand geweest. En alles is toch prima verlopen. Veel geluk in uw nieuwe woning.
Zeer degelijk te werk gegaan. Systematisch, elke stap en minuut wordt gebruikt om de verhuizing efficiënt te laten verlopen. Vriendelijk personeel. Professionele materialen. Stipt op tijd.
Bedankt voor uw mening.Het is voor ons erg leerzaam. Wij zijn u graag van dienst geweest en wensen u veel voorspoed en gezondheid in uw nieuwe woning.
Vakmensen hebben onze inboedel zorgvuldig en met liefde verhuisd. Alle kritische punten in het oude en het nieuwe huis werden zorgvuldig afgedekt en/of ingepakt. Niet alleen de gehele inboedel is schadevrij verhuisd, ook beide woningen hebben geen schade opgelopen. Er was veel de- en montagewerk en ook dat is keurig uitgevoerd. De verhuizers hebben bijzonder hard gewerkt en waren zelfs eerder klaar dan gepland.
zeer bedankt om u ervaringen met ons bedrijf openbaar te maken u heeft ervaren dat wij constant bezig zijn een hoge kwaliteit te leveren op alle gebied,want dit werkt het prettigst voor alle partijen. Wij zijn u graag van dienst geweest en willen u nogmaals danken voor uw goede zorgen tijdens deze tropische verhuisdagen waarbij de temperatuur ruim boven de 32 graden lag. Veel gezondheid en geluk in uw nieuwe woning.
Ervaring met klant en flexibel
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn u steeds graag van dienst. vriendelijke groeten
Goede begeleiding, nemen zorgen weg en stellen gerust.
alles perfect ingepakt en stellen Door hun rust de klant op het gemak. bedankt
vriendelijk dank voor uw beoordeling.
bedankt voor uw positieve beoordeling van mijn bedrijf en uitgevoerde werkzaamheden
geen
Dank voor uw beoordeling. Wij zijn u graag van dienst geweest.
Zeer deskundig en professioneel. Aandacht voor mogelijke risico's. Veel beschermende maatregelen.
Het door ons gei9ntroduceerde kleurcoderingssysteem professionaliseren en toepassen,
Zeer vriendelijk personeel en bekwaam.
De verhuizing werd zeer vakkundig uitgevoerd door ervaren en vriendelijke mensen. Ga door met deze service.
Bedankt voor het invullen van onze enquête. Graag tot een volgende keer
Alles ging bijna vanzelf, vakkundige en vriendelijke mensen. Hebben respect voor je spullen, alles gaat met de grootst mogelijke zorg.
zeer tevreden over gang van zaken, netjes ingepakt/uitgepakt
Mijnheer bedankt voor uw reactie. Ook wij leren iedere dag bij. vriendelijke groeten en veel geluk in uw nieuwe huis
Vriendelijk dank voor het invullen van onze klantenenquête
Dank voor uw positieve beoordeling, wij zijn u graag van dienst geweest
bijzonder vakkundig en plezierig communicatief onder elkaar.
Bedankt voor uw beoordeling en nog veel geluk in uw nieuwe huis.
Zeer vriendelijk en op korte termijn nog kunnen schakelen. Een bedrijf wat zich flexibel op stelt en waarbij kwaliteit op de eerste plaats komt.
Zeer bedankt voor uw klantenbeoordeling en veel woonplezier in uw nieuwe woning.