Heel fijn dat er zonder problemen extra spullen werden verhuisd die vooraf niet afgesproken waren.
Supersnelle service aangezien er spoed bij was. Vriendelijk te woord gestaan en goed geregeld :)
Alleen maar pluspunten.
geen verdere opmerkingen
Heb geen enkel negatief commentaar. Zeer goed verhuisbedrijf. We hebben vaker van hun diensten gebruik gemaakt. Steeds tot volle tevredenheid.
Zeer bedankt voor uw beoordeling over mijn bedrijf en de verleende diensten. Wij zijn u graag van dienst geweest evenals bij voorgaande voor u uitgevoerde verhuiswerkzaamheden. Geniet van uw mooie huis en voor een volgende klus houd ik mij aanbevolen.
Het team van de Limburgse verhuiscentrale is zeer klantvriendelijk, betrokken en professioneel. Tijdens n ingrijpende gebeurtenis zoals n verhuizing van persoonlijke zaken is t heel prettig t gevoel te hebben dit alles met 100% vertrouwen uit handen te kunnen geven. Daarnaast is t ook leuk om gezellig met n kopje koffie en broodje elkaar te leren kennen. Er wordt niet overhaast gewerkt, maar t tempo wordt er zeker in gehouden. Ondanks de regen is trouwens alles mooi schoon en droog vervoerd kunnen worden. Geen vuil of regen in de woning of op de te vervoeren spullen gekomen. Kortom wij hebben n zeer goed gevoel overgehouden aan de verhuizing. Tevens zijn de eerdere verhuizingen ook altijd zeer soepel en prettig verlopen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.Wij zijn u graag van dienst geweest net als voorgaande keren. Veel geluk in uw nieuwe woning en graag tot een volgende keer.
Wat een harde werkers. En het afhandelen in 1 dag in plaats van de 2 dagen zoals eerder gezegd.
Zeer bedankt voor het invullen van onze enquête. Met uw verbeterpunt ga ik direct aan de slag. Dank hiervoor. Geniet van uw mooie appartement en graag tot ziens.
Ga zo door!
Communicatie was uitstekend. Er werd met ons meegedacht hoe problemen opgelost moesten worden. En afspraak is afspraak werd volledig waargemaakt!
Prima geregeld.
Snel oplossen van een probleem. Na melding was binnen 12 uur telefonisch contact. Meteen werd een afspraak gemaakt voor datum en tijd om probleem op te lossen. en perfect opgelost. Chapeaux.
Bedankt voor uw reactie. Wij zijn u graag van dienst geweest en wensen u veel voorspoed in uw nieuwe woning.
Zeer vriendelijk en behulpzaam en flexibel in oplossen onvoorziene zaken.
Elektrische bediening niet getest. Blijkt dat het voeteneind en kopend verwisseld zijn. Zou geen probleem zijn indien beiden gelijke stand aannemen. Kopend gaat hoger en rechter dan voeteneind. Maar dit gaan we zelf oplossen.
Bedankt voor het invullen van de enquête en uw hoge waardering. Ik zal terstond contact met u opnemen om de afstelling van uw bed te herstellen. vriendelijke groeten
prima, alles is goed verlopen.
Verhuizen is een vak . Deze verhuiscentrale neemt het vele werk van verhuizen van U over. Deze verhuiscentrale is zeer punctueel en perfect.
Snelle deskundige uitvoering van een moelijk klusje