Ik ben zeer te spreken over de verhuizing,het overbrengen, hoe netjes de spullen in het nieuwe huisje zijn over gebracht.
Correct, vriendelijke en snel verhuisd door prima verhuizers.
De verhuizers waren deskundig en behulpzaam, meubels werden op de afgesproken tijd geleverd en op de aangegeven plaats neer gezet. Ook werd hierbij aan de vloer beschermers gedacht De communicatie met het kantoor kan beter. Belofte om te worden terug gebeld werd niet nagekomen!
Vakkundige verhuizers, snel op zaken ingespeeld, goed contact en overleg mogelijk met Paul van Zijl
Uiterst tevreden.
Planning was moeizaam, maar de verhuizing zelf ging prima.
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen, verhuizing was zo veel meer ontstpannen. Zaken in overleg afgestemd. Positief personeel en geen gemor ondanks smalle trapjes en andere lastige logistiek. Werken oplossingsgericht.
Mijn ervaring met Hersevoort / van Zijl verhuizing. Offerte opname te verhuizen inboedel duidelijke uitleg hoe aan te geven wat mee moet en wat blijft staan. Een paar dagen van te voren de sleutels van beide woningen afgegeven. Wij zelf 3 nachten naar een hotel. Het in-en uitpakken is perfect verlopen alles weer in de kasten en laden zoals aangegeven. Bij thuiskomst een gevoel hier is alles met zorg verplaatst en super netjes gewerkt. Wat ik kan meegeven aan lezers ga met Hersevoort/van Zijl verhuizers in zee voor een probleemloze verhuizing.
Alles prima verlopen. Plezierige mannen en netjes alles verlopen.
Zorgvuldig vriendelijk en professioneel Ik had graag een bericht gehad hoelaat we de verhuiswagen konden verwachten een of twee dagen van te voren.
keurig werk
Vriendelijke verhuizers die zeer voorzichtig en professioneel te werk gaan. Het was zo gepiept!
Uiterst vakkundig en professioneel
Wij zijn erg tevreden over de verhuizing uitgevoerd door UTS Hersevoort Zwolle B.V. Wij hadden er ook voor gekozen om alle kledingkasten mee te verhuizen. Deze zijn keurig ge-demonteert en weer gemonteerd en het is niet te zien dat ze verhuisd zijn. De verhuizing is zeer vakkundig uitgevoerd.
Ik kan de verhuisservice van UTS Hersevoort van harte aanraden. Om 8:15 stonden ze op de stoep met de vrachtwagen, en om 15:15 reden ze alweer weg bij ons nieuwe huis. Alle apparatuur netjes aangesloten, alles op de juiste plek. Nogmaals, een aanrader!
Zowel de verhuzing naar de tijdelijke woning als nu naar de definitieve, is formidabel geregeld! Niets was teveel en er werd zelfs aan het eind gevraagd of er nog iets niet goed stond. Prima service en wij zullen Hersevoort altijd aanprijzen! Tip ( geen kritiek): als een wasmachine langere tijd wordt opgeslagen, is he5 misschien handig om de klant te vragen om deze goed droog te maken. Er was nu na 9 maanden schimmel in het rubber van de trommel.
alles heel goed en netjes geregeld volgens afspraak
Goede communicatie met alle medewerkers tijdens de voorbereidingen van mijn verhuizing. De verhuizing zelf verliep heel vlot. Aardige, attente vakmannen die van aanpakken weten. Ik hield er een prettig gevoel aan over :-) en was blij dat ik met de firma Van Zijl in zee ben gegaan.
Goede service. Zowel voor als tijdens de verhuizing
Erg fijne verhuizers. Doen meer dan alleen de dozen tillen, maar hebben ook aandacht voor de persoon en de omstandigheden. Geen rauwdouwers, maar vakmanschap en hard werken.
Goede professionele en vriendelijke hulp.
Waarschijnlijk is het normaal maar ik was nogal onaangenaam verrast dat de droger in de slaapkamer werd gezet omdat ik zelf eerst de wasmachine moest stellen! Waarom gebeuren dit soort dingen bij de ene verhuizing wel en bij de andere niet.. Verder viel mijn mond bijna open toen gevraagd werd of ik het plastic van de meubels wilde hebben! Ik vond de verhuizer die Arjan heet een zeer onprettig persoon.
Inpak service verliep soepel. Wat ruw met de planten, maar ach. Alles is vrijwel krasvrij en op tijd overgekomen. Fijn dat de afgesproken planning aangehouden werd. De verhuizers hebben zelfs uit eigen initiatief een kast in elkaar gezet, erg attent! Tevreden klant! Verbeteridee: Een eerdere verhuizer vervoerde alles op trolley's, dat scheelt telkens de dozen overpakken en dus tijd. Het kost echter wel ruimte in de vrachtwagen, die was nu tot de nok toe vol.
Wij hebben met bewondering gekeken hoe professioneel de verhuizing is gegaan.