Wij hebben een zeer prettige verhuisdag gehad alles verliep soepel!
Super voorman die alles perfect regelt
Ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben geweest over mijn verhuizing. Het gebeurd niet elke dag dat je gaat verhuizen. Het enige wat ik wist is dat ik een verhuisbedrijf wilde. Online gekeken naar verschillende mogelijkheden en het was allemaal niet wat ik zocht in een verhuisbedrijf. Uiteindelijk vond ik UTS van der Geest Verhuizingen online. Ik heb een offerte opgevraagd en ze komen persoonlijk bij je thuis kijken wat er allemaal nodig is. Het voelde gelijk vertrouwd. Toen ik de offerte kreeg heb ik gelijk ja gezegd. Ik mocht gelijk een datum kiezen wanneer ik de dozen zou krijgen (bruikleen). Hierdoor zit je ook niet onnodig met dozen opgescheept en pak je alles sneller uit. Vanaf dat moment konden we langzamerhand beginnen met inpakken. Op de dag van de verhuizing waren de jongens optijd op locatie en ze brachten ook nog een leuke sfeer mee. Ze waren gezellig en super sterk!! Het ging zo snel.... het goed stevig inpakken van meubels, inladen, uitladen, monteren, demonteren. Ik heb het iedereen om me heen al aangeraden dat wanneer ze gaan verhuizen dat deze toppers echte toppers zijn. Je hebt al genoeg zorgen met het verhuizen. Ik ben echt heel erg blij met mijn keuze.
Over de hele linie uiterst klantvriendelijk en professioneel personeel.
Vanaf het eerste contact verliep alles op rolletjes: de inventarisatie, voorbereidingen en de verhuizing zelf. Meubels zijn nu in opslag en we gaan ervan uit dat de terugverhuizing t.z.t. weer net zo goed verzorgd zal zijn.
toppersoneel.
De medewerkers waren zeer correct, vriendelijk en behulpzaam. Zij liepen het vuur uit hun sloffen. De service vanuit het kantoor was ook prima. Een klein misverstandje op de verhuisdatum werd ter plekke goed opgelost.
Heel tevreden over de verhuizing en de dozen zijn volgens afspraak opgehaald.
De hele aanpak van begin tot eind was erg prettig. Het intake gesprek was goed. Op de dag zelf waren de mannen vriendelijk en professioneel. We waren zo over.
We hadden 70 dozen nodig in plaats van 125
De verhuizers stelden zichzelf direct voor dat vond ik erg prettig , ze hebben netjes gewerkt en koppelde terug wat ze gedaan hadden. Ze hadden onderling veel lol en dat was heel prettig
Everyone we dealt with were extremely helpful and professional. This is the second time we have used them to move house and provide storage. They will definitely be used again when we need to.
Net zoals mijn vorige verhuizingen met van der Geest was het weer top! Alles is goed verlopen, niets kapot, keurig op tijd. De verhuizers gaan pas weg als het helemaal klaar is. Weer veel dank!
Alles verliep tot volle tevredenheid
klantvriendelijk en goed gewerkt.
De verhuizing verliep vlekkeloos. Daar het een verhuizing van 230 km op afstand van de oude woning betrof, werd de dag voor de werkelijke verhuizing naar het nieuwe huis alles vooraf ingeladen en de volgende dag stonden de heren om 9:00 stipt zoals afgesproken voor de deur van het nieuwe huis. De 1e dag waren zij met 7 man en was alles in no-time perfect ingeladen waarbij alles op en top beschermd ingepakt was. Voor de verhuizers was niets te veel en daarnaast zeer voorzichtig, vakkundig maar ook prettig in de omgang. Wil je een verhuisbedrijf met topservice en perfect deskundige mensen (ook van het kantoor) kies UTS van der Geest en je hoeft je nergens zorgen over te maken. Via de Consumentenbond kreeg ik deze naar voren als de toppers onder de verhuisbedrijven. Dat is ook gebleken! Van ons een dikke 10!
De verhuizing, in mijn geval naar een opslag, verliep heel deskundig. De verhuizers waren met plezier met hun werk bezig en werkten als een enthousiast team samen. De werkzaamheden van demontage werden probleemloos en deskundig verricht. Een mankement aan het bed, waar ik geen weet van had, werd keurig vermeld. De koelkast en wasmachine werden meegenomen om af te voeren. De verhuizing verliep ook snel. Later zullen de spullen worden terug verhuisd uit de opslag. Een opmerking: het aantal verhuisdozen was heel goed getaxeerd.
altijd op tijd snelle afhandeling weinig tijd voor koffie drinken keurige medewerkers eingelijk zoals ik het bedrijf al 40 jaar ken nooit problemen alles wordt opgelost
Leuk en professioneel team die bij ons de verhuizing kwam doen. Ze kwamen wat later dan gepland maar belde ons voortijdig op dat de andere klus wat langer zou duren. Toch kwamen ze niet veel later dan de afgesproken tijd aan. Alles werd netjes ingepakt en ook in het nwe huis uitgepakt. bedankt
Het team van 5 man stond om 8 uur al voor de deur en ging direct aan de slag. De ploeg wist wat de bedoeling was en er was een duidelijk aanspreekpunt waar je aandachtspunten goed mee kon bespreken. Het was een opgeruimde en vriendelijk team wat van aanpakken wist. Binnen 3 uur was de inboedel van 4 etages plus tuinmeubilair en fietsen ingeladen en kon het naar de opslag. Resterende lege verhuisdozen werden gelijk weer meegenomen. In de opslag staat de inboedel tijdens de verbouwing van de woning niet in de weg als de woning klaar is komen ze de inboedel weer brengen. Zo simpel kan het zijn. Zeker aan te bevelen!
Zie boven.
Leuke mensen en zo snel alles verhuisd. Ook tijd voor een praatje en een bakje koffie. Harde werkers. Leuke mensen met een goed hart
Heeft mijn verwachtingen overtroffen. Vriendelijk... Hardwerkend... De klant staat centraal. Zeker aan te bevelen
*Niets was een probleem. Alles wat wij nodig hadden kon worden geregeld. *Medewerkers stellen zich voor, vragen of het zo naar wens is. *Alle afspraken werden keurig en op tijd nagekomen. *De verhuisdag zelf verliep vlot, team is goed op elkaar ingespeeld. *Tot en met het brengen en ophalen van de verhuisdozen is onze verhuizing plezierig verlopen.
Zuiderweg 90
2289BR Rijswijk zh
en verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.