Leuke mensen , gezellig deskundig snel en sterk
Dit was een kleine verhuizing, maar desondanks 3! verhuizers. Ze handelden snel en met respect voor de oude meubels. Verder ook veel gelachen!
Gehele uitvoering en servicegerichtheid. Ik had een dag van tevoren nog een extra verhuisverzoek. Dit verzoek werd zonder problemen ingewilligd. Zo was de opstelling van alle personen met wie ik te maken heb gehad zeer professioneel en zeer soepel. Niets was onmogelijk. Kortom, een voortreffelijk bedrijf !!
Onze grote complimenten naar de mannen van het verhuisteam, Roderick, Wesley, Jan en Jan, voor de uiterst plezierige en professionele manier van werken.
Alles ingepakt met dekens. Alles met tape vast gezet. Keurig.! Fantastisch personeel.
Enorm goed team! We zijn super blij met het verhuisteam. Het team besteed ook aandacht aan kleine zaken zoals een praatje met de klanten tijdens de koffie en de lunch.
Deskundigheid en vriendelijkheid personeel.
op tijd en snel! meedenken.
Goede en professionele service.
Goed te merken dat bij fuutlaan een van verhuizers zo slim was om bij electrische deur de stekker eruit te halen zodat de deur wel langer open kon blijven staan.
Het liep alles heel rond. Deskundig, vriendelijk en heel efficiënt. Ook vond ik het heel positief dat ons eigen werk met een creditnota in aanrekening is gebracht.
Vriendelijkheid en behulpzaamheid verhuisteam
Zoals boven aangegeven
Vakkundig team dat je verhuizing tot in de puntjes regelt en als het even tegenvalt gewoon stug door gaat zonder de boel af te raffelen
Professioneel verhuisteam, zeer prettig in de omgang, harde werkers. Perfect afgehandelde verhuizing.
Geen,. Vlekkeloos verlopen verhuizing. Professioneel bedrijf met dito werknemers
Bij het schoonmaken van het huis een betere informatie van de taxateur vooraf over het egaliseren van de vloeren.
Zuiderweg 90
2289BR Rijswijk zh
en verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.