Service van het verhuisteam was super, zeer kundig team en erg vriendelijke medewerkers. Kijken met een zeer tevreden gevoel terug op onze verhuizing.
Goede service verleend door jullie bedrijf. Wesley was een drijvende kracht met de verhuizing en heeft direct extra mensen opgelijnd om snel en efficient te verhuizen. Er was een miscommunicatie over de aankomsttijd van het verhuisteam. Wij hadden iedereen in de ochtend verwacht om einde middag klaar te zijn. Uiteindelijk zijn in de middag de troepen versterkt waardoor we toch nog rond 18.00 uur klaar waren.
zeer vriendelijke en correcte medewerkers. Bedankt!
Zeer tevreden. Met name over Alexander: zeer vriendelijk en voorkomend!
Fijn contact vanaf offerte aanvraag tot verhuizing. Professioneel en vriendelijk team die de verhuizing snel en efficient hebben uitgevoerd. Dachten goed mee en alles was mogelijk. Erg prettige samenwerking en ervaring.
Superaardige mensen op kantoor!!!
Goede verhuizer, werkt netjes. Flexibel om problemen op te vangen
De verhuizers waren vriendelijk en snel. Het was geen probleem om met de verhuizers mee te rijden, wat fijn was omdat ik geen auto heb.
Ga zo door
Het was een relaxte verhuisdag. De mannen zijn vriendelijk, vrolijk en harde werkers. Bedankt verhuizers.
Ik merkte dat de mensen van Van der Geest zich er met het demonteren van de meubels makkelijk van af wilden maken waardoor de mensen van Wiersma in Leeuwarden meubels zowel moesten demonteren als monteren, waardoor ze meer werk eraan hadden. Ik denk dat de afstemming tussen beide partijen beter kan.
Zeer professionele en vriendelijke medewerkers .
Alles is super gegaan. De mannen hebben echt hun best gedaan om alles super te laten verlopen. Inclusief een kleine tegenslag met een pax kast die toch uit elkaar gehaald moest worden doordat het niet gedraaid kon worden in het nieuwe huis.
Zorgeloos verhuizen doordat de verhuizers van van der Geest weten hoe ze met kwetsbare meubelen om moeten gaan. Geven je daar een zeker gevoel over. Snelheid met veel zorgvuldigheid. Een top team.
De verhuizers waren top! Sterk, snel, efficient, voorzichtig met onze spullen en gezellig.
Zuiderweg 90
2289BR Rijswijk zh
en verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.