Vriendelijke verhuizers die heel snel schakelen naar de situatie. Zijn goed bereid om zaken op te pakken.
goed, snel
Zeer vriendelijk en professioneel bedrijf
Vriendelijke en duidelijke dienstverlening. Mijn boedel werd vanuit Rijswijk in opslag genomen in december 2016 en in juli 2017 afgeleverd in Voorburg. Alles is soepel en vriendelijk verlopen.
Super goede jongens. Prima werk. Zeer tevreden.... Blij mee
Ga zo door. Wij zijn helemaal tevreden met uw diensten en personeel. Met dank en vriendelijke groet. Liz Jordan en Ronald Roels
Hulde aan alle medewerkers van UTS Van der Geest voor de perfecte uitvoering van een voor ons ingrijpend project dat in de periode 19 mei - 30 juni gefaseerd per etage moest worden uitgevoerd en waarbij een zeer strakke planning gehanteerd werd. Dank voor jullie geweldige inzet!
net personeel en goede communicatie
Communicatie, snelheid, nakomen van afspraken
Goede afstemming. Personeel gericht op goede kwaliteit en tevredenheid. Oplossingsgericht. Positief en prettig in de ongang.
Onze spullen kwamen na 10 maanden in opslag, in topconditie weer terug naar het nieuwe huis.
Zoals aangegeven
Uitstekende en snelle verhuizing
Zeer vriendelijke en professionele verhuizers. Ik heb gewoon een leuke dag gehad ipv een dag vol stress en zorgen. Niets is beschadigd.
Zelf niet bij verhuizing aanwezig geweest. Volgens degenen die mij waargenomen hebben is de verhuizing in goede harmonie en vakkundig verlopen. Buren waren ook vol lof.
Alles was echt fantastisch!!
Super nette en vriendelijke team! Ga zo door!! Voor de 2e keer heel tevreden!
Echt helemaal geweldig hoe onze verhuizing is opgenomen en geregeld! Een heel groot compliment voor het gehele bedrijf!!!
Zuiderweg 90
2289BR Rijswijk zh
en verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.