Medewerkers die ons huis hebben ingepakt en uitgepakt, super fijne jongens en niks is te veel. Graag dit doorgeven aan het team.
UTS van der Geest verhuizers zijn zeer kundig, zeer klantvriendelijk en flexibel. Toen bleek dat mijn dringend benodigde paspoort in de binnenzak van mijn jasje reeds in de verhuiswagen was opgeborgen is de half geladen wagen uitgepakt. Paspoort boven water en de wagen weer in 10 minuten ingeruimd
Vriendelijke verhuizers en zeer proffesioneel
Ik ben uitermate tevreden over UTS van der Geest. Het informatieve gesprek met dhr vd Geest gaf mij al een goed gevoel. En dat heeft de verhuisploeg dubbel en dwars waargemaakt: stuk voor stuk sympathieke, beschaafde mannen. Mijn complimenten!
Toen men besloot dat een liftje beter was voor het uithuizen was deze snel geregeld. Dit had geplanned moeten zijn.
Het hele team stelt zich voor; meubels worden volledig ingepakt waardoor het geen tentoonstelling van spullen is voor de buurt. Geen gezucht of "beren op de weg". We zijn volledig zonder zorgen en zeer snel verhuisd.
Zeer goed geregelde verhuizing inclusief - directe facturering aan werkgever (HMC) - vergunning in A'dam - traplift - in/uit elkaar zetten meubelstukken - vlotte en vriendelijke hulp in nieuwe huis
Bij de laatste verhuizing was minimaal 1 teamlid die erg nieuw was. We hebben een aantal dozen terug gevonden op de verkeerde plekken ondanks de duidelijke stikkers.
Personeel zeer vriendelijk, werken snel en goed. Voelde echt als ondersteuning, we hoefden ons nergens druk over te maken. Het ging om verhuizing van onze vader naar een verzorgingstehuis en dat is al lastig genoeg. Maar de mannen hebben er echt voor gezorgd dat het ondanks alles een gezellige dag was en dat wij geen zorgen hadden over de verhuizing. Echt top!
snelle service deskundig personeel
Super goede en vriendelijke communicatie tijdens de verhuizing. Niets was teveel. Alles werd op de juiste plek neergezet na overleg. Ook nog iets voor een tweede maal verplaatsen was niet teveel. Er werd zeer zorgvuldig met onze spullen en pas gestucte muren omgegaan. Zeer proffesioneel!! Wij zijn echt super tevreden!!!
Alles krijgt een dikke tien van ons! Zelfs aan het zo snel mogelijk weer ophalen van lege dozen wordt gedacht terwijl het echt niet naast de deur is. Er wordt proactief meegedacht door combinaties met een andere verhuizing in de buurt te maken. Alle lof.
Het was een top dag, dankzij Julie goede personeel, het liep gesmeerd!!
Zuiderweg 90
2289BR Rijswijk zh
en verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.