Als het overal zo gaat, geen suggesties.
Vooral zo doorgaan!
Taxateur nam gedegen op wat er verhuisd moest worden en wat er aan verhuisdozen nodig was. De verhuizers werkten snel, vakkundig en gedegen. Ook tere goederen, zoals schilderijen, werden uitstekend ingepakt. Een losgelaten latje van een oud bed werd netjes gemeld. Geen probleem. Door wat ik zag, had ik volledig vertrouwen dat alles goed zou over komen en dat was ook zo. Prima gedaan.
er werd snel en toch relaxt gewerkt met prettig contact
Geen op- of aanmerkingen. Niets veranderen, wij zijn erg tevreden over de verhuizing.
Wij werden aangenaam getroffen door de professionaliteit en de vriendelijkheid van de medewerkers.
Onder de indruk van het vakmanschap.
vriendelijk en hulpvaardig
Fantastisch team! Snel, efficient en erg aardig. Ik heb inmiddels heel wat (inter)nationale verhuizngen meegemaakt en deze verhuizing was zeer soepel. Dank je wel heren. Zeer fijne en goede service.
Alles verliep naar wens. Waren zelfs eerder. Alles ging snel. Netjes ingepakt. Vriendelijke mannen. Heel erg tevreden over de hele verhuizing.
We waren zeer tevreden over de verhuizing. De medewerkers waren allemaal erg vriendelijk, beleefd, hardwerkend en zeer professioneel. Hartelijk dank !
vriendelelijk en behulpzame verhuizers
Onze ervaringen zijn zonder meer en elke keer weer uitstekend (vier verhuizingen). Vooral te ervaren dat je deze mensen 100% kunt vertrouwen in alle opzichten is goud waard.
Niets veranderen, was perfect uitgevoerd
Zie boven
snelheid van handelen
Echt: alles is fantastische verlopen. Mensen vriendelijk, voorkomend en gezellig, deskundigheid en vakmanschap hoog. Alle aanleiding om uw berdrijf aan te prijzen.
Vriendelijke mensen en prima service.
De verhuizing verliep goed
Zuiderweg 90
2289BR Rijswijk zh
en verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.