Netjes, snel, doen wat extra, vriendelijk, kortom echte professionals! Dank je wel Beekie, Renee, Mike en Peter! Top gedaan!
Vanaf het moment dat de verhuizers binnenstapten kwam er rust in huis. Gevoel van vertrouwen was er direct. Kennismaken, kop koffie, geen haast. Elke vraag werd vrolijk beantwoord. Het was een fijn team dat het onderling ook goed had met elkaar.
* Verhuisteam was op de afgesproken tijd (08.00 uur) present * Taakverdeling was uitstekend * In kleine teams werd goed samengewerkt * Nadat de ruimtes leeg waren, werd er een checkrondje gelopen * Sfeer binnen het verhuisteam was heel goed * Verhuizers hielpen elkaar * Verhuiswagens werden efficiënt geladen * Van oude naar nieuwe locatie is een kleine 15 km en om 15.00 uur was alles ingehuisd op onze nieuwe locatie * Er was tijd voor een paar keer een pauze, belangrijk voor de verhuizers * Er is niks kapot gegaan * Aan het begin van de dag stonden 2 vrachtwagens vast in de sneeuw: dit werd met vereende krachten opgelost ! Al met al: Geweldig.
Met heel veel sneeuw en gladheid toch verhuisd alles overgebracht zorgvuldig en netjes Kasten uit elkaar en weer in elkaar gezet en dit alles in een rap tempo Zeer tevreden
Omdat mijn man en ik beiden al zeer goede ervaringen hadden met UTS Van der Geest in ons bedrijfsleven, hebben we voor onze prive verhuizing toch meerdere offertes bij verschillende bedrijven opgevraagd, dit om te onderzoeken of er verschillen zaten in de service en prijs. Doordat Van der Geest de enige verhuizer was die ons binnen 1 dag wel kon verhuizen (andere 3 gerenomeerde verhuizers konden alleen in 2 dagen), was ook hier de keuze gemakkelijk voor ons. Qua prijs week de ene verhuizer 100 of soms 200 euro af, maar dan is de service ook weer anders. Dus ga je voor de goedkoopste, dan krijg je ook minder. Wij kozen voor een 5-sterren ervaring en die hebben we gekregen! Van der Geest is flexibel, goed georganiseerd, werken heel netjes en zeer prettig in zijn communicatie. We zijn dan ook zonder enige stress verhuisd, alles stond op de juiste plek (ook netjes gemonteeerd) binnen 8 uur, alles liep op rolletjes. Leuk team van verhuizers ook! Meer dan tevreden!
Zeer prettige voorbereiding. keurig personeel. Zijn op tijd werken snel. professioneel. Alles wordt keurig ingepakt aangepakt en vervoert. Op het nieuwe adres wordt alles netjes op de plaats weer in elkaar gezet op de plek die je zelf mag aangeven.
In erg moeilijke situatie (familieomstandigheden, twee corona lockdowns) internationaal moeten verhuizen. Hierover regelmatig contact gehad en alles is flexibel opgelost. Toch een minpuntje (daarom geen 10): er was afgesproken de parketvloer met twee inkoopmatten af te dekken (staat ook in de bevestiging). De verhuizers waren hier niet van op de hoogte en hadden dus geen matten... Helaas heeft het pas behandelde parket hieronder iets geleden.
De verhuizing is gladjes verlopen: prettige, vakkundige mensen. De extra service van inpakken, het meenemen van meubilair dat voor de kringloop bestemd is, de tijdelijke opslag en tot slot de service van de handyman hebben de verhuizing voor mij makkelijk gemaakt. Kortom alles prima geregeld. Mijn complimenten.
Allemaal opgewekt en hard gewerkt. Niets was teveel. We hebben nog veel gelachen met elkaar.
Hardwerkende mannen en helpen waar het kan. Erg vriendelijk en prettig om zo te verhuizen
Ondanks de hindernissen van het klassieke gebouw waar we vandaan kwamen en naar toe zijn verhuisd is het allemaal snel en zorgvuldig gebeurd. Snelle oplossingen en een no-nonsense aanpak tijdens het verhuizen zorgde ervoor dat we eerder weer aan de slag konden.
Mijn tweede verhuizing met VD Geest en naar grote tevredenheid!
Vanaf eerste gesprek, werd alles goed ingepland en in overzichtelijke offerte aangeboden. De verhuizing liep op rolletjes, alles werd goed ingepakt, meubels, bedden en kasten werden gedemonteerd door . net personeel met prima expertise. Ook bij nieuw appartement werden alle bedden, meubels en kasten weer netjes gemonteerd en grote objecten uitgepakt. Op onze wens wilde we zelf alle kleine dozen uitpakken omdat we in het appartement nog een verbouwing hebben. Alles geheel naar onze wens, goed professioneel, net en vriendelijk personeel, geen enkel schade, top
Wij hadden onze meubels opgeslagen en na ruim acht maan werden ze keurig op tijd na 2025kilometer afstand afgeleverd.
Duidelijke afspraken in het voortraject met een kundig advies en duidelijke prijsopgave. In de uitvoering (net zoals vorige keren): vriendelijk, hard werkend personeel, die met aandacht en tact de verhuizing uitvoeren. Kortom hier heb je geen omkijken naar.
Onze verhuizing van Den Haag naar Brussel hebben we als prettig ervaring mede dankzij de deskundigheid en ervaring van UTS. Communicatie verliep goed en op de dag van de verhuizing zelf hadden we nauwelijks ergens omkijken naar (ondanks de hitte!). Dank jullie wel.
Snelle en duidelijk ervaren inventarisatie, gedreven verhuisteam dat van aanpakken weet (ondanks hittegolf) en probleemloze afhandeling
Ik heb al eerder een goede ervaring gehad met UTS van der Geest dus de keuze was snel gemaakt. De communicatie is duidelijk en de verhuizing is uitstekend en vlot verlopen. Het personeel is uiterst netjes in de omgang en de wijze waarop ze te werk gingen. Om 8.00 uur stonden ze voor de deur en om 17.00 uur stond alles op zijn plek in de nieuwe woning. Kortom, zeker een aanbeveling.
Het ging enorm vlot! Het was de warmste dag van het jaar, maar geen enkel gemopper. De mannen hebben denk ik iets vaker pauze gehouden en wat meer water gedronken dan anders, want anders was het echt niet te doen. Petje af! Alles stond netjes op zijn plek. Volgende keer (over heeeeeel wat jaren hoop ik) maak ik graag weer gebruik van UTS van der Geest.
Vanaf de aanvraag voor een offerte tot het daadwerkelijke verhuizen. Alles is goed geregeld en wordt door vakmensen uitgevoerd. Voor mijn verhuizing had ik een hele strakke planning, toch wisten de mannen van Van der Geest uiteindelijk bijna 2 uur eerder klaar te zijn dan gepland.
Ik was verbijsterd over de professionaliteit, snelheid, zorgvuldigheid, vriendelijkheid
De verhuizers waren super aardig, niets was een probleem. Er werd niet gejaagd, dat was zo fijn. De stress van de verhuizing werd volledig weggenomen. Onwijs fijn, zoals we geholpen zijn!
Mijn ervaring met van der Geest verhuisbedrijf is in een woord fantastisch, Ze zijn vakkundig, snel, gaan voorzichtig met je spullen om. Ik raadt ze gewoon aan.
Verhuizen is een zware klus, voor degene die verhuist maar, petje af, ook voor de verhuizers. Ervaren heb ik een goede service, attent, zeer clientgericht, meedenkend met oplossing, goede prijs/kwaliteit verhouding, proffesioneel, niets was teveel, goed team!
Zuiderweg 90
2289BR Rijswijk zh
en verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.