"Zeer tevreden" : daar is weinig aan toe te voegen ! Wij waren wél speciaal opgetogen over de reactie van de verhuizers op de defecte lift : alles via de trap naar beneden gebracht.
De verhuizers van Van der Geest hebben ons volledig ontzorgd: harde werkers, super vriendelijk en behulpzaam. Aan het eind van de dag constateerden we gezamenlijk dat het een gezellige dag was geweest. Ik ga niet snel weer verhuizen, maar mocht dat zo zijn dan graag met dezelfde ploeg.
Het personeel heeft naar wens de werkzaamheden verricht. Met andere woorden er zijn geen klachten geconstateerd. Onze complimenten.
van begin tot eind correct en plezierig
Wij zijn met veel plezier verhuisd door van der Geest, ging als een geoliede machine. Kan ik iedereen aanbevelen.
correct en vriendelijk, deskundig en behulpzaam
Alle etappes van de verhuizing verliepen problemloos. De mannen waren zowel vakkundig als vriendelijk, en hebben ervoor gezorgd dat wij zonder te veel stress van ons nieuwe huis kunnen genieten. Een verbeter punt: er is heel veel inpakpapier en folie gebruikt (wat natuurlijk nodig is om ervoor te zorgen dat alles heel aankomt), misschien kan er gekeken worden hoe dit hergebruikt kan worden.
We zijn vlot en vakkundig verhuisd. De verhuizers waren vriendelijk, en hebben veel zorgen van ons overgenomen.
Leuke opgewekte verhuizers die weten van aanpakken en mijn spullen met de nodige zorg hebben binnen gebracht in mijn nieuwe huis. Enige minpuntje is dat ik nu onderdelen kwijt ben van het ophang klik systeem die met de verhuizing zijn meegenomen voor mijn schilderijen en de afstandsbediening van mijn lampen.
Heel fijne en beschaafde medewerkers, de verhuizing verliep op rolletjes.
Mijn complimenten voor alle verhuizers die mij verhuisd hebben. Nooit zag ik mensen zo hard en toegewijd zien werken. Alle kasten perfect in- en uit elkaar, alles netjes ingepakt, alles netjes neergezet, in één woord: geweldig.
Buiten verwachting en voor alles een vlotte oplossing
Ze hebben onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. De hulp, het meedenken, het geruststellen (mijn moeder is op leeftijd) en de zorgvuldigheid waarmee alles is verhuisd was echt super. Opvallend was ook de goede sfeer onderling, het elkaar aanmoedigen vrolijkheid en vriendelijkheid alom. Lang niet meegemaakt bij een bedrijf, mogen ze trots op zijn! We zouden het morgen weer doen :)
Goed en snel gedaan
Eerst door het huis gelopen met verhuizer en daarna zijn ze aan de slag gegaan. Heerste goede sfeer en alle meubels werden voor de opslag keurig ingepakt. Was een hele relaxte verhuizing. Mijn ervaring met UTS was TOP!!!!
Zoals 2 keer in het verleden al, hebben wij wegens een verbouwing voor een aantal weken vele meubels en spullen naar de opslag moeten laten brengen. De geleverde service was ook dit keer weer top! Heel professioneel werk, en alle medewerkers zeer vriendelijk en zorgvuldig. Tot nu is nog nooit iets kapot gegaan of misgelopen. De hele verhuizing verliep soepel en wij hadden nergens last van. Dit bedrijf kan ik absoluut aanbevelen.
Degene die had ingepakt, was er niet bij uitpakken, waardoor de antieke kast niet goed in elkaar gezet is. Zware dozen geplaatst boven op dozen met breekbare spullen. Niet alle lampen terug gehangen. Gordijnen niet terug gehangen. INeens moesten de hren weg en hebben toen alles afgerafeld.
Zeer betrouwbaar en professioneel. Werken zeer secuur en met alle respect voor je eigendommen.
Ich habe sehr gute Erfahrungen gemacht. Ich habe euch weiter empfohlen. Sehr gut macht weiter so.
Geweldig op elkaar ingespeeld team. Heel voorzichtig met alle spullen en super hard werkend. Echt een aanrader.
Zeer professioneel.
Wij hebben de afgelopen jaren 3 keer gebruik gemaakt van UTS van der Geest Verhuizingen en heel tevreden. Ze zijn goed bereikbaar, de offerte is heel duidelijk, de medewerkers zijn heel betrokken en hulpvaardig. Ze ontzorgen de klanten, leveren verhuisdozen, zijn op tijd aanwezig, demonteren en monteren eettafels, bedden, kasten etc. en waar nodig komen ze met een lift om de spullen naar boven te brengen. Wij hebben ook gebruik gemaakt van de opslag en ook dat gaat prima en het is betaalbaar. Wij bevelen onze familie, vrienden en relaties dan ook graag UTS van der Geest verhuizingen aan!
UTS doet wat het beloofd: Ontzorgen!!!! Dank aan het team van UTS die ons zo goed geholpen hebben.
Zowel op de twee verhuisdagen als tijdens het voorgesprek een prima ervaring met van der Geest Verhuizingen. Sympathieke verhuizers, professioneel en snel... Tussentijds meerdere keren verhuisdozen opgehaald was ook geen probleem!
Goed eerste gesprek en een prima offerte ontvangen. Laden ging vlot en de feit dat de m3 waren onderschat leidde niet tot problemen. Lossen ging ook super. Een zakje schroeven zoek maar die zijn van de Ikea dus zo te vervangen.
Zuiderweg 90
2289BR Rijswijk zh
en verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.