Mijn ervaring is van vele jaren en zeer goed, vandaar mijn keuze
Snel en vakkundig verhuizing van me ouders. Alleen jammer dat de kast die in elkaar gezet is voor een stopcontact is geplaatst. De kast is te zwaar voor ons om hem een stukje op te schuiven. Mijn ouders moeten nu kosten maken om het stopcontact weer bruikbaar te krijgen.
Met grote deskundigheid is deze verhuizing verlopen. Voldoende informatie vooraf gekregen. Op de dag zelf een heel gezellig en vakkundig verhuisteam dat zelf op de kleinste dingen lette. De communicatie naar de klant was perfect. Met stress er naartoe geleefd, wat achteraf geheel niet nodig is geweest. Gewoon klasse!!!
de tijdplanning is prima en de inzet van menskracht ook. Dank
Accuraat, net, deskundig en vriendelijk personeel.
Goede service van het begin tot het eind. Er wordt netjes gewerkt. communicatie is ook goed. bij vragen krijg je snel antwoord.
Wat een fijne service! Netjes op de afgesproken tijd kwamen de mannen voorrijden. Rustig, beleefd en netjes. Zeer klantvriendelijk. Dachten goed mee en hebben alles netjes over gebracht. Wij zouden dit bedrijf zo aanraden
Verhuizen is natuurlijk heel vervelend, maar Van der Geest weet er een mooie ervaring van te maken. Dat begint bij het eerste telefonische contact gevolgd door een bezoek van meneer Van der Geest senior voor de offerte. De trots op het familiebedrijf straalt er van af. Rustig wordt alles uitgelegd, het ontzorgen is begonnen. Dat moet dan nog wel worden waargemaakt in de praktijk. En dat gebeurt helemaal. Alle afspraken worden stipt nagekomen en de toon en benadering is, zonder uitzondering, vriendelijk en efficiënt. Voorbeeld? Ik kom langs om wat extra verhuisdozen op te halen. Ik meld mij bij het magazijn, maar daar is even niemand. Er komen twee heren aangelopen, zo te zien onderweg naar een klus. Je verwacht eigenlijk dat ze vrolijk zullen doorlopen, het is immers niet hun probleem. Nee, ze vragen of je al wordt geholpen en als ik uitleg waarom ik daar ben, zetten ze de dozen in mijn auto en helpen mij weer op weg. Dan is klantvriendelijkheid geen verkooppraatje, maar zit het in het DNA van de hele organisatie. Top! De dag van de verhuizing is het precies zo. Ieder probleem wordt snel (en vooral met een glimlach) opgelost. De sfeer is prima en met de spullen wordt respectvol omgegaan. Een deel van mijn boedel zit voorlopig nog in de opslag, ik hoop dat het vervolg in 2023 net zo'n feestje wordt. Er zal vast wel een aanbieder te vinden zijn die een paar procent goedkoper is, maar doe jezelf een plezier: Van der Geest.
i.v.m. verbouwing in mijn nieuwe woning moest de verhuizing gewijzigd worden en alles in opslag genomen worden. Dit heeft men op het laatste moment nog gewijzigd en is uiteindelijk perfect verlopen.
Goede service, vriendelijk personeel en top verhuizers die op de dag van de verhuizing alles netjes doornamen en bespraken en ons volledig ontzorgd hebben. Iedere cent meer dan waard.
Problemen bij terugkomst uit opslag: Kasten zijn onzorgvuldig in elkaar gezet waardoor die slecht sluiten, lades slecht glijden. Het leek op het laatst dat het een haastklus was. Fragiele papieren designlamp gescheurd, de vergoeding hiervan is nu nog niet bekend. Dozen worden zonder afspraak weer opgehaald na 4 dagen. Meteen na de inhuizing moest er al getekend worden voor akkoord terwijl de mankementen toen niet allemaal naar voren kwamen.
Alles met grote tevredenheid uitgevoerd, daar kun jezelf niet tegen op
Goed gewerkt en service is prima
Wij hebben de totale verhuizing van Zuid-Holland naar Drenthe door UTS vd Geest laten verzorgen, inclusief afvoer en stort van kasten etc die niet mee konden en die wij zelf niet konden afvoeren. Doordat er vantevoren een duidelijke offerte lag, wisten wij wat handig was om zelf nog te doen. Mede daardoor verliep de verhuizing op rolletjes.
Deze verhuizers zijn echte vakmensen. Je voelt je op je gemak op zo’n toch wel hectische dag. Daar zorgen zij voor door efficiënt en vriendelijk hun werk te doen.
Uitstekende service, begeleiding en uitvoering van de opdracht
zakelijk correct
Inladen in Rijswijk ging goed, uitladen wat minder, eerst een kast op de verkeerde plaats, daarna montagefout, schuifdeuren sloten slecht, over een andere kast nog wat discussie. Twee verhuizers hadden onenigheid. Vandaag werden de dozen later opgehaald dan afgesproken.
alle materialen ,dozen (180 stuks) en meubelen waren in 4 uur in de verhuiswagen ! Goed ingespeeld team medewerkers !
De medewerkers zijn erg gemotiveerd om het werk snel en goed te volbrengen. In ons geval was er een wat ingewikkelde manier nodig om de verhuislift te plaatsen en dat deden ze vakkundig en erg handig. De hoeveelheid werd constant benoemd als "normaal" wat ons dan weer een goed gevoel gaf. We hebben laten inpakken en dat ging grotendeels goed, maar een aantal zaken kwamen toch beschadigd over. Gelijk werd daarover contact opgenomen, dus het komt vast goed, maar dit deel had iets zorgvuldiger gekunt. Over het algemeen zijn we erg te spreken over de verhuizing door van der Geest
Ik kan UTS van der Geest van harte aanbevelen. Zeer vriendelijk, voorkomend en klantgericht. Keurig nette verhuizers.
Mijn verhuizing verliep prima. Keurig op tijd kwamen 4 verhuizers de boel demonteren en inladen. Zij waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Op mijn nieuwe adres alles op z'n plek gezet . Verliep allemaal prima.
Zorgvuldige voorbereiding en toegewijd verhuis team. Prettig in de omgang en gezellig. Alles keurig afgeleverd
Voor een oudere dame (80+) voerde vd Geest een verhuizing uit naar een seniorenwoning. Nette en duidelijke intake, keurige en marktconforme prijsstelling en zeer betrouwbare uitvoering van de verhuizing.
Alles werd perfect geregeld. Personeel erg vriendelijk en snel. Alles was snel ingeladen en uitgeladen. Zeer tevreden!
Zuiderweg 90
2289BR Rijswijk zh
en verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.