Prettige verhuizers, hulpvaardig, snel
Mijn ouders zijn heel blij met het professionele en goede team dat voor hen de verhuizing heeft geregeld. Het was heel prettig samenwerken!
All in service genomen voor de verhuizing van mijn ouders van een groot huis naar aanleun woning. Mijn ouders waren niet goed in staat de verhuizing goed voor te bereiden, dus best wel een puinhoop na 30 jaar in het huis gewoond te hebben. De toppers van v.d Geest hebben zonder te zeuren gewoon hun ding gedaan! 8 uur gestart, 17.00 klaar. Ik kan ze alleen maar van harte aanbevelen!
Hele positieve ervaring met dit verhuis bedrijf. Al het personeel dat ik heb ontmoet is rustig in communicatie, dachten enorm mee, straalde rust en vertrouwen uit en werkt hardstikke netjes. Ze waren ook erg snel klaar. Ik kan hen van harte aanbevelen!
Heel behulpzaam en makkelijk bereikbaar. De verhuizing verliep uitstekend en snel en ze deden nergens moeilijk over. Ze waren allemaal netjes en vriendelijk en deden de extra stap als gevraagd. Ook na de verhuizing en betaling nog goede service voor vragen en ophalen van lege verhuisdozen.
Hier is een iets vloeiender en professioneler geformuleerde versie van de review: UTS Van der Geest weet precies wat ze doen. Ze zijn goed bereikbaar, werken stipt volgens afspraak en denken actief mee. Bij vragen kun je altijd gemakkelijk contact opnemen; er wordt snel gereageerd en je krijgt deskundig advies. Inmiddels hebben wij al vijf verhuizingen door UTS Van der Geest laten verzorgen en iedere keer naar volle tevredenheid. Daarom kunnen wij UTS Van der Geest van harte aanbevelen! ⭐⭐⭐⭐⭐
Competente verhuizers die doorpakken en toch heel relaxed blijven. Luisteren goed naar wat wij willen en bij onduidelijkheid worden wij erbij geroepen. Goed teamwerk
Een perfect verlopen verhuizing, vanaf het begin tot het eind een uiterst zorgvuldig proces door vriendelijke mensen waar niets te veel voor was en die met de grootst mogelijke zorgvuldigheid met alles omgingen en dat op de afgesproken tijd en in hoog tempo.
Echt topverhuizers. Veel aandacht en zorg voor de spullen, duidelijke communicatie, en doen het met een lach. Neemt de stress van een verhuizing direct weg. Zou het iedereen aanraden!
Fijne mensen. Ze gaan voorzichtig met spullen om.
Goede communicatie. Alles was snel geregeld en de mannen die de verhuizing deden waren heel aardig en competent. We hadden uiteindelijk te weinig dozen maar dat werd supersnel opgelost.
Ik ben heel tevreden over uitvoering en service. Heldere offerte en communicatie.
Uitstekend, iedereen aan te raden.
Professionele verhuizing door bijzonder vriendelijk en goed op elkaar ingespeeld team. Hebben de verhuizing keurig en vlot uitgevoerd en weten de rust te bewaren wat voor je als klant op zo een (stressvolle) dag zeker waardevol is!
Ik heb een onwijs fijne ervaring. Werd heel netjes met onze soullen
De heren waren netjes op tijd. Wat een ervaring haal je in huis. Met verbazing staan te kijken wat een vakwerk er wordt geleverd. In 1e instantie dachten wij: gaat dat echt allemaal in die container maar binnen 2 uurtjes was het gepiept. Dan naar 's Gravenzande en daar verliep het ook voorspoedig. Het was een heerlijke, gezellige dag met fantastische vakmensen. TOPPERS!
De mensen van van der Geest waren heel vriendelijk, werkten snel en ook het uitpakken de volgende dag ging vlot. Dank aan Pieter, Ferry, Ot en de andere collega's die toen aanwezig waren.
Ik heb alles laten inpakken (erg professioneel!), laten verhuizen en het restant laten afvoeren waarna het huis bezemvrij is opgeleverd. Alles ging erg professioneel in een goede gezellige sfeer. Wát een ervaring heeft dat verhuisteam en wát een sterke hardwerkende mannen.
Geweldige ontlasting van de verhuizing en super gezellig en vriendelijk personeel, heel veel dank.
We hadden afgesproken dat de verhuizers ook alle zaken zouden inpakken om daarna alles veilig en wel te kunnen tansporteren. Ook zo zou overtollig matarieel door hun worden afgevoerd. Om te beginnen was het team goed gemotiveerd en zeer kundig. Dit betrof ook antieke zaken. Na een dag inpakken kon de volgende dag ingeladen worden. Alles was zo geregeld dat wij nog konden overnachten en ontbijten. Nadat alles was ingeladen werd het huis bezemschoon opgeleverd. Op de 3de dag werd in de vroege ochtend naar het oosten gereden en kon vanaf 8 uur de wagen worden uitgeladen. Ook dat verliep heel spoedig. Als enig minpunt wil ik nog meegeven dat van het team dat in het westen inpakte maar 2 man meeging naar het oosten en dat aldaar mensen werden ingezet vanuit een andere vestiging. Dit had als nadeel dat niet ierdereen precies wist wat er in de dozen zat. Hierdoor belande enkele antieke zaken in de schuur waar de vochtigheid hoog is. Dat had voorkomen kunnen worden. Al met al toch zeer tevreden over de gehele actie.
De verhuizing van mijn moeder is in overleg probleemloos voorbereid en verlopen door UTS van der Geest. Vanaf het voortraject tot aan de uiteindelijk verhuizing deskundig geholpen. Fijn contact bij vragen en het verhuisteam bestond uit harde werkers die van aanpakken wisten en de verhuizing probleemloos en snel hebben laten verlopen. Aanrader!!
Heel fijn geholpen
Vanaf de eerste kennismaking totdat het laatste object geplaatst was een prettige ervaring. Er was geen moeite teveel! Vriendelijke en hardwerkende verhuizers. Kleinigheid vergeten maar niets ernstig.
Administratieve en plannings aanloop verliep wat stroef. Eerder besproken data konden niet worden bevestigd door een niet correcte offerte. Toen deze was gecorrigeerd konden de besproken data niet meer worden nagekomen. Het verhuis- en inpakteam was correct en snel. Alles werd voortvarend opgepakt en ingepakt. En binnen enkele uren was allen overgebracht naar de opslagcontainer (inclusief fietsen). Een aanbeveling is zeker dat onze plant van bijna 3 meter hoog mee kon naar kantoor om daar een paar weken te verblijven. (Hopelijk komt deze nog groener terug dan dat deze daarheen ging ;-))
Het was gewoon zorgeloos en rustgevend verhuizen. heerlijk!!!!
Zuiderweg 90
2289BR Rijswijk zh
en verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.