Alles zoals afgesproken...
Zeer ervaren vriendelijk personeel met veel inzicht in de werkzaamheden
Op de goede dag verhuist goederen goed in de opslag en na afroep goederen verhuist naar nieuwe woning. Jongens werken correct en netjes.
goede afspraken, verzorgde uitvoering,vriendelijke medewerkers, werkten snel
Het was nodig dat mijn spullen een poosje in de opslag gingen i.v.m. verbouwingswerkzaamheden. De mannen van het verhuisbedrijf waren vriendelijk en professioneel. Afspraken en tijden werden precies nagekomen. Zelfs toen ik op het laatste moment een afspraak veranderde werd er met mij meegedacht en hebben we samen tot een goede oplossing kunnen komen.
Accuraat en zeer professioneel. Zaken goed voor elkaar. Vriendelijk en opgewekt verhuisteam.
Wat een topteam! Keurige jongemannen, zeer vriendelijk en erg behulpzaam. Aanrader voor een professionele verhuizing .
Ik ben onlangs verhuisd. Had gekozen voor de verhuisservice van Dusseldorp. Een drietal fijne rustige kerels kwamen op tijd om de klus te klaren. Om 8.00 uur begonnen en om 12.45 uur stond alles in het andere huis. Het vergt natuurlijk ook wat voorbereiding van jezelf maar samen ging het prima. Het heeft me een relaxt gevoel gegeven terwijl verhuizen best intensief is. Ik ben dik tevreden. Er waren een paar kleine dingen blijven staan in het oude huis maar dat was het enige. Dat was ook snel opgelost.
Prettige samenwerking. Als er ooit een volgende keer komt ,zijn jullie de eerste die ik benader.
Op korte termijn een beroep moeten doen op dit bedrijf. Door een zeer flexibele opstelling is een en ander goed afgehandeld. Super!
Eerste contact verliep vlot, konden op heel korte termijn een afspraak maken. Op de dag van verhuizen was de vrachtwagen met chauffeur keurig op tijd en verliep alles heel vlot en netjes. Snelle actie en alles keurig gestouwd en beschermd. Een aanrader zo!
goede timing, afspraken goed nagekomen, prettig team, duidelijke offerte, genoeg dozen geleverd, keurig opgehaald na de verhuizing.
Een succes
Uitstekende verhuizers. Harde werkers, verantwoordelijkheidsgevoel, netjes, zorgvuldig, komen afspraken en prima service.
De verhuizers hebben een aantal dingen niet meegenomen terwijl dit af was gesproken om wel mee te nemen,dit kon niet in de dozen verpakt worden,omdat dit te groot er voor was. Eenmaal de verhuisbedrijf bij ons nieuwe woning was , moesten de dozen en stoelen verplaatst worden van boven naar beneden Nou nu ging dit bepaald niet klantvriendelijk en met veel gemopper van niet zulke nette woorden die ik hier niet eens durft te omschrijven!! En op het laatst werd je onvriendelijk een formulier onder de neus geduwd hier tekenen werd gezegd ,zonder enige uitleg Wij vinden dit bepaald niet klantvriendelijk!!!
Erg nette en hardwerkende medewerkers.
Verhuizing kwam onverwachts, maar binnen 14 dagen was alles geregeld. Voldoende informatie vooraf, duidelijke afspraken, vakbekwame, gezellige, hardwerkende verhuizers. Dat de laatste zaken nog niet ingepakt waren was geen probleem, tegen vooraf afgesproken tarief gebeurde dat razendsnel. Al met al kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagde verhuizing.
Er werd alle aandacht aan mijn verhuizing besteed. Het was niet de eerste verhuizing die Dusseldorp voor mij gedaan heeft dus ik wist dat ze goed waren.
Erg makkelijk om de goederen op te slaan tijdens de verbouwing
Voldoende overleg en inbreng
Prima bedrijf alles goed verlopen
Taxateur zei dat de piano mee verhuisd kon worden en beloofde dat hij de lift aan de Spoorstraat zou checken. Ik weet niet of dit gebeurt is. De piano paste dus niet. Er werd geen aktie op ondernomen. Een van de verhuizers vroeg of ik de piano niet ergens kon stallen…. Ik moest maar kontakt opnemen met het bedrijf, maar die reageerden niet. Je voelt je norm in de steek gelaten. Aangezien de piano niet in de hal kon blijven staan, moest ik zelf een gespecialiseerd bedrijf regelen. Nooit excuses ontvangen van de taxateur. De verhuismedewerkers legden het probleem bij mij.
Prima bedrijf alles goed verlopen
Galileistraat 45
7131PE Lichtenvoorde
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Alle Erkende Verhuizers voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan. Zo wordt gegarandeerd dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om verantwoord en vertrouwd te verhuizen en denken ze aan de veiligheid van de medewerker, uw bezittingen en het milieu.