Vriendelijke verhuizers en je kon alles overleggen en met ze bespreken. Professioneel en snel.
Heel tevreden. Goede service
Verhuisservice was niet bijster. Het ging erg snel en inpakken ging goed, maar uitpakken en inruimen in mijn nieuwe huis gebeurde bijna helemaal niet. Het werd met dozen binnen gedragen en weg waren de Heren. Veel geld voor te weinig daden.
Beste A.M. De Wege, Wij betreuren het zeer dat u niet tevreden bent over onze verhuisservice. Zoals reeds ook al telefonisch met u doorgesproken heeft u helaas geen uitpakservice bij ons afgenomen en hebben daarom onze medewerkers conform afspraak alleen de dozen naar binnen gedragen. Uiteraard kan er altijd iets mis gaan tijdens een verhuizing en indien terecht zullen wij dit ook zeker erkennen echter zijn uw beweringen niet terecht en hebben wij conform de afspraken uw verhuizing naar behoren uitgevoerd. Met vriendelijk groet, Sean Dusseldorp
In één woord GEWELDIG!!!
Snel en goed
Samenwerking met de jongens en eigen initiatief. Het omgaan met de meubels, Vooral van Jesse ging rust uit! Mijn 9de verhuizing, waaronder ook uit Spanje en de Ned Antillen , alle lof en waardering, dit was de beste!
Zeer tevreden; alles naar behoren uitgevoerd door een vriendelijk en deskundig team.
kan niet beter
Prima verhuizing
Wij hebben de verhuizing met Jos Dusseldorp als zeer prettig ervaren. Dit zijn echt een stel fijne en zeer professionele verhuizers die goed met je meedenken. Ik wil ze hierbij dan ook van harte aanbevelen! Ga zo door!
Niet kunnen ontdekken
Geachte heer Oostveen, Hartelijk dank voor uw review. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. Wij hebben uw aanvraag inderdaad in ons systeem teruggevonden, het blijkt dat u geen reactie heeft gekregen. Uw aanvraag is over het hoofd gezien. Bij dezen bieden wij u onze welgemeende excuses aan. Wij danken u nogmaals voor de genomen moeite en hopen op uw begrip. Vriendelijk groet, Sean Dusseldorp
Vriendelijke en bekwame verhuizers.
Vriendelijk, snel werken, geen probleem voor een extra opdrachtje,.
Hardwerkende vakmensen. Bovendien vriendelijk en servicegericht.
Aantal verhuisdozen kwam niet overeen met wat was afgesproken. De medewerkers hebben ook de aantallen etiketten aangezien voor verhuisdozen en kwamen op een aantal van 216 stuks ipv de afgesproken 76 stuks. Verder geen klachten Prima verhuizing gehad !
Goed verlopen!
Nakomen van afspraken,stiptheid
Voor de 2de keer binnen 1,5 jaar verhuisd met Dusseldorf wederon een Succes
lift van buiten
Goed werk, volgens afpsraak
Geen
Galileistraat 45
7131PE Lichtenvoorde
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Alle Erkende Verhuizers voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan. Zo wordt gegarandeerd dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om verantwoord en vertrouwd te verhuizen en denken ze aan de veiligheid van de medewerker, uw bezittingen en het milieu.