We zijn erg tevreden met de verhuisservice van Dusseldorp. Het contact vooraf was goed, we kregen genoeg materiaal aangeleverd om onze spullen in te pakken en de verhuisdag zelf verliep vlekkeloos en razendsnel.
Vriendelijke, hardwerkende en meedenkende verhuis medewerkers. De inboedel is goed overkomen zonder een beschadiging. Demontage en montage prima verlopen en de wasmachine goed aangesloten. Kortom, alles wordt je uit handen genomen.
Ben nog nooit zo tevreden geweest. Mooie nette vlotte sterke jongens rennen de vrachtwagen in en uit. Geweldige ervaring jammer dat ik nooit meer fa verhuizen. Ik zet tzt bedank bord id tuin voor allen die me zo goed geholpen hebben jullie komen bovenaan. Top een 10 met een griffel! Blij
Wij hadden 5 geweldig op elkaar ingespeelde verhuizers. Niks was te gek. Het was een fijne super gezellige dag! En dat voor een verhuizing die normaal zeer stressvol is! Wij kunnen Jos Dusseldorp Transport van harte aanbevelen!
De verhuizing doorJos Dusseldorp verzorgd ging als een tierelier. De mannen wisten van aanpakken. Na een korte rondleiding door het huis werd er in een paar tellen gezorgd dat kasten werden gedemonteerd. Spullen naar de vrachtwagen gesleept en ondertussen erg efficient e.e.a. klaargezet voor transport. Het uitladen in het nieuwe huis ging in omgekeerde volgorde exact op dezelfde gedisciplineerde wijze. Weinig woorden, veel grappen en noest doorwerken met op z'n tijd een bak koffie voor de werklust.
De mannen zijn van 8 uur tot 17 uur keihard bezig geweest om de spullen op plek van bestemming te krijgen . En dat is gelukt . Bedankt hiervoor !
Er werd zorgvuldig en snel gewerkt. Ook met zeer kwetsbaar antiek werd heel goed omgegaan. De service was uitstekend. Iets wat niet goed afgesproken was hebben ze gewoon voor hun rekening genomen. Geen gedoe en geen gezeur!
Ze komen afspraken na, komen op de afgesproken tijd en in no time is het huis leeg. Op het nieuwe adres is het precies het zelfde. Zonder problemen is het huis zo weer bewoonbaar.
Zeer tevreden over Jos Dusseldorp Transportbedrijf in het uitvoeren van onze verhuizing. Alles wat is afgesproken is na volle tevredenheid uitgevoerd. Daarnaast een zeer prettig, vriendelijke en professioneel verhuisteam. Groot compliment aan deze heren, TOP gedaan.
Het fijne aan deze keer verhuizen was dat er rust was. Op de eerste dag waarop gepakt werd, begonnen we met een rondleiding door het huis en uitleg waar de spullen die er stonden heen moesten in het nieuwe huis. Er was geen haast en de jongens begonnen in alle rust met hun werk en ik kon met mijn eigen werk doorgaan. De dag van de verhuizing werd ook alles uit handen genomen. Uiteindelijk is de verhuizing snel en effectief verlopen. Ook erg prettig dat je vooraf een paar dagen gratis een boedelbak kunt mee krijgen voor het zelf verhuizen van persoonlijke spullen
Wat een pracht kerels!!!
Het was een goede verhuizing met Dusseldorp. Goed en netjes verzorgd. medewerkers waren netjes van woord en deden keurig hun werk.
Vier vriendelijke mannen hebben zorgvuldig en snel alles ingeladen, uitgeladen en op de goede plaats gezet.
Hartstikke vriendelijke verhuizers, ze overleggen en vragen wat de bedoeling is. Met zorgvuldigheid te werk.
Volgens afspraak (08.00) waren er 3 heren van Dusseldorp. Gezien de afstand, kwamen ze de volgende dag (08.00) weer lossen. Was perfect. Geen schade etc. Vriendelijke mensen, die weten wat ze doen.
Wij wilden 8 -2-21 verhuizen maar door code rood ging dit helaas niet door. Het werd een week later en Sean Dusseldorp heeft alle vergunningen naar onze tevredenheid kunnen veranderen.
goede ervaring en door meerdere reeds vooraf aangeraden
Alles prima geregeld. Spullen perfect en zorgvuldig gedemonteerd en verpakt. In het nieuwe huis keurig alles gemonteerd en op de nieuwe plek. Wat een tempo!! Echt supper gedaan. Enorm bedankt. Dit hadden we zelf nooit gered in 1 dag
Wij zijn heel erg blij dat we hun onze inboedel hebben laten verhuizen. Ze kwamen met 4 man sterk en hadden in een paar uurtjes alles in de vrachtwagen. Ook het in en uitpakken en opzetten in de nieuwe woning ging zonder problemen. Heel blij mee.
de verzorging van de opgeslagen meubels is erg goed niets ontdekt wat eventueel te lijden heeft gehad. de chauffeur, bij zowel het ophalen als terugbrengen waren behulpzaam, vriendelijk en klantgericht. bij een eventuele volgende verhuizing maken we graag weer gebruik van jullie diensten.
Aardige jongens die meedenken om zo efficiënt mogelijk leeg te ruimen en op de nieuwe locatie op de plaats te zetten.
Alles prima
Netjes, snel , behulpzaam
Wat je verwacht van een verhuurbedrijf, en méér: snel alles op de juiste plek! Zeer aanbevelenswaardig!
We zijn heel blij dat we de verhuizing deels uit handen hebben gegeven aan Dusseldorp. Door de ervaring van hun hebben we oontzorgd gevoeld. Heel fijn in een drukke periode als verhuizen.
Galileistraat 45
7131PE Lichtenvoorde
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Alle Erkende Verhuizers voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan. Zo wordt gegarandeerd dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om verantwoord en vertrouwd te verhuizen en denken ze aan de veiligheid van de medewerker, uw bezittingen en het milieu.