Alles netjes en voorzichtig verhuisd Leuk team
De mannen waren mooi op tijd en in rap tempo stond alles in de vrachtwagen en in 4 uur tijd stond alles op zijn plaats op het nieuwe adres. Bovendien waren ze erg gezellig en het was duidelijk dat het een hecht team was.
Vanaf de opname totdat alles in de containers zat, heel correct geholpen. De verhuizers zijn heel vriendelijk, netjes en weten van aanpakken.
Goede service van het begin tot het eind. Afspraken worden nagekomen en de verhuizing is perfect verlopen. Allereerst kwam de heer Harreman persoonlijk naar de situatie kijken waarna een vrijblijvende offerte werd opgemaakt. Nadat ik voor het bedrijf had gekozen kreeg ik gratis dozen, etiketten en inpakpapier geleverd. Tot aan de dag van verhuizing zelf ben ik per e-mail duidelijk geïnformeerd en ook de dag van de verhuizing verliep helemaal TOP. Waarmee ze de naam TOP Movers Harreman eer aandoen. Het was TOP.
Alles is prima verlopen
Zoals altijd een fijne en goede dag
Eerste ervaring met een verhuisbedrijf en dat is super bevallen. Het was een snelle snelle deskundige verhuizing. Hellemaal blij mee!
De verhuizing is hartstikke goed verlopen. Ben blij dat ik voor het bedrijf Harreman heb gekozen.
Geweldige mensen (hardwerkend sociaal). Ik kan geen slecht woord bedenken! Het is niet de bedoeling om nog een keer te verhuizen, maar als het gebeurd weet ik jullie te vinden!
Prettige mensen, professioneel, heldere communicatie, snel en efficient
Rima
Zeer klantvriendelijk en weten waar ze mee bezig zijn! Vlot verloop hierdoor.
Tweede verhuizing met de firma Harreman binnen 12 maanden. Wederom goed, nu met een ander team, maar beide teams, vriendelijk, voorkomend en professioneel. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.
Vriendelijke en spontane jingens
De 3 heren waren goed met elkaar ingespeeld. Had ze gevraagd bij binnen komst als ze de lift niet bij ze hadden ivm. Dat het makkelijker was om in Maastricht de zware spullen naar boven te brengen. Ik heb ze een handje geholpen met kasten plaatsen naar boven te brengen.
ervaren verhuizers
Top alles goed geregeld van thuisbezorgd voor offerte , verhuisdozen brengen tot het ophalen van de spullen en brengen, het demonteren en instaleren van de kasten/ bed alles was top. Mannen/ vrouwen bedankt!!
Alles snel en vlot vakkundig gedaan! Zeer tevreden.
Heel netjes, alles goed weer in elkaar gezet.Heel beleefd. Top gedaan
Wat moet ik nog toevoegen aan mijn vorige volzin? Ik ben hartstikke tevreden.
Vanaf eerste kontakt met de verhuizers een goede band. Niks was te veel. Enigste barriëre was af en toe de taal. Deze ploeg was zeker een goede mix van kennis inzicht en harde werkers.
Onze verhuizing was goed georganiseerd. In 2 dagen alles netjes leeggehaald. Personeel was erg behulpzaam en aardig. En dat alles voor een mooie prijs. Bedankt !!
Verhuizing is prima en snel uitgevoerd. Echte vakmensen die weten wat ze doen. Topmovers, die naam past bij hun.
Het verhuizen is heel gladjes verlopen. We hadden alles uit handen gegeven maar wel zelf alles ingepakt. We hadden een linnenkast dat gedemonteerd moest worden en op een ander adres weer opgezet moest worden. Dit is prima gegaan. We hopen niet dat we nog een keer moeten verhuizen maar mocht dit wel zo zijn dan kiezen we zeker weer voor Harreman! Een beter verhuisbedrijf bestaat volgens ons niet!
Verhuizing goed en professioneel uitgevoerd. Goed overleg met voorman tijdens verhuizing. Zeer tevreden over schroefwerk. Kasten ed. snel en goed in- en uit elkaar gezet.
De Koumen 28
6433KD Hoensbroek
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.