deskundig personeel
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquete. Met vriendelijke groet, Dijkshoorn Euromovers
snelle service en net personeel
De taxateur en verhuizers zijn altijd even aardig. Het gong hier om een verhuizing van mijn schoonvader, maar we zijn zelf al meerdere keren met jullie verhuisd.
Verhuizers waren zeer goed op elkaar afgestemd, behulpzaam, vriendelijk, goedgehumeurd, vakbekwaam en efficiënt bezig.
betrouwbaar en behulpzaam personeel
x
Correcte verhuizing qua tijd en uitvoering helemaal naar onze zin.
GEEN
Goede prijs, heel prettig en vriendelijk personeel, nemen echt een zorg uit handen, kast uit elkaar gehaald en met zorg weer in elkaar gezet met veel overleg hoe ik het wilde hebben. De hele verhuizing ging snel en heel relaxed omdat er mee gedacht werd en steeds gevraagd werd hoe ik het wilde hebben.
De totaal prijs vermelden en niet met nog eens een offerte komen!!!
Zou het niet weten alles is prima geregeld.
vlot en vriendelijk personeel vooral tegenover de bejaarde medemens
Correcte behandeling verhuiszers, niet te beroerd om even extra te helpen indien nodig Voorzichtig met de meubels Op tijd geleverd Ben zeer tevreden ook met de verhuizing naar het buitenland
Zie boven
alleen maar goed
een heel goed en op elkaar ingespeeld team.
Ze waren vriedelijk en zeer behulpzaam