Netjes Meer dan op tijd, heel fijn
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquete. Met vriendelijke groet, Dijkshoorn Euromovers
nette medewerkers. komen afspraken na.Bij schade lossen ze dit goed op us in het verleden gebleken.
Alles
Hard gewerkt en goede service. Verhuizing wellicht groter dan verwacht, maar was geen probleem.
Ik ben gewoon erg tevreden. kortom; TOP!
De opmeter /taxateur is ten alle tijde bereikbaar voor vragen In geval van zijn afwezigheid zorgde de 'telefoniste' ervoor dat ik terug werd gebeld. Een verhuizer loste een probleem bij het demonteren van een oud kastje met geduld op. Soepelheid en humor bij de verhuizers, en als er iets kapot was bij het demonteren als gevolg van ouderdom werd het ons direct bericht. Hulde. Een verhuizer was de 'baas', dat was prettig voor overleg. Grote beleefdheid en meedenken van de (jonge) verhuizers!
Snelheid van reageren op offerte aanvraag Afhandeling schade
Het was op die twee dagen bloedheet. De mannen hebben keihard gewerkt en geen onvertogen woord mijn petje af voor ze
Prijs kwaliteit verhouding niet bekend, nog geen rekening gehad. Dus niet ingevuld. Verder heb ik het op prijs gesteld dat ik ondanks dat ik een aantal keren de verhuizing moest verzetten toch elke keer weer positief benaderd werd. Ik heb de verhuizing voor mijn tante geregeld en die was van Rotterdam naar Schiedam. Vandaar Delft bovenaan.