Hartelijk dank voor het invullen van onze enquete. Met vriendelijke groet, Dijkshoorn Euromovers
Iedereen heeft heel hard en lang gewerkt, vriendelijk en beleefd. Zijn zelfs 2 dagen later teruggekomen om nog iets te verhelpen, dikke pluim voor deze extra service.
Prima service en uitstekend uitgevoerd
Gewoon prima diensten en aardige mensen. Ze denken mee en de prijs vind ik gewoon keurig. Alles om een verhuizing die toch vaak wat stressvol is aangenamer te maken.
Alle afspraken zijn correct uitgevoerd.
Vriendelijke verhuizers.
Efficient en goed georganiseerd.
Gewoon lekker doorgaan zo
Alles prima en naar wens.
Verhuizen antieke meubelstukken
alles naar wens verlopen een 10 plus
in de te monteren kast ook plank leggen en 2 deurtjes ophangen. dit zag ik pas toen hij vertrokken was. viel een beetje tegen.
als mensen verhuizen en ze tussendoor matrassen en bedden verhuizen dan zijn hun handen niet meer geheel schoon en zie je de handafdrukken op bovengenoemde spullen staan. Voor witte/lichte spullen zouden mensen tussendoor handschoenen moeten aantrekken
klasse gewerkt
Ga zo door!