vakkundig , snel. zorgvuldig.
no nonsens snelle offerte en prijs scherpe prijs zeer professioneel en aardig team heel voorzichtig en meedenkend nog beter dan gehoopt echte aanrader
Fantastisch, perfect, uitermate tevreden, zeer vakkundige en behulpzame verhuizers.
Nadat mijn gekozen verhuizer me een week voor de verhuizing een poot probeerde uit te draaien, en me daarmee voor het blok zette, ben ik op zoek gegaan naar een andere verhuizer. Ik kwam via Google uit bij Waaijenberg, en na contact en uitleg van de situatie konden ze me op zo korte termijn helpen. De prijs was lager dan de helft van de offertes die ik had gezien. Er was door mijn eerste verhuizer een taxateur gestuurd, die erg slordig had getaxeerd. Volgens hem zou ik rond de 45 kuub hebben, maar de medewerker van Waaijenberg beaamde dat het in mijn geval dichter bij de 30 was. Dit had ik zelf al zo geteld, en het bleek later te kloppen. omdat we het niet zeker wisten hebben ze wel twee containers gestuurd, en zou ik alleen betalen wat ik nodig had. Vervolgens is het 6 maanden in opslag geweest, en gisteren in mijn nieuwe huis in België afgeleverd. Super service, zeer behulpzaam en vriendelijk. Het was echt een verademing, beide keren (van huis naar opslag, en van opslag naar nieuwe huis) alle afspraken waren duidelijk van te voren, en zijn nagekomen. geen verrassingen.
Snel verhuizen, professioneel, deskundig
Naar volle tevredenheid
Vriendelijk personeel en terzake deskundig en netjes.
De verhuizers op de dag zelf waren geweldig prettige mannen.Het verloop van te voren liep minder door mogelijk overspannen medewerker. Jammer want dat gaf even geen vertrouwen. Uiteindelijk is alles geweldig verlopen. Na 40 jaar eerste verhuizing!!!
Wij zijn gewoon bijzonder tevreden met de verleende diensverlening!!
Korte lijnen en deskundige en vriendelijke mensen
Ik vond het attent dat jullie ook Jacques (van de box - opkoper) met ons in contact hebben gebracht, die zijn afspraken ook keurig nakwam tot op de allerlaatste dag. Goed om te weten dat jullie ook betrouwbare partners hebben. Ook Restore in deze.
Door onderbezetting heeft u de verhuizing uitbesteed aan firma Bongers uit Wageningen. Dit is goed bevallen.
Vriendelijkheid van gehele team ondervonden.
geen verdere opmerkingen;alles is vlekkeloos verlopen; pluspunt:het meegeven van spullen voor de kringloop; pluspunt:wij ruimen dat wel even op en we nemen het wel mee; we hebben een grote vlikobak op ons terrein.
Snelle reactie op behoefte
Celsiusstraat 47
6716 BZ Ede
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.