Een jaar geleden mijn vleugel laten demonteren en opslaan bij Waaijenberg. Gisteren is deze in mijn nieuwe huis geplaatst. Met vier man sterk, zorgvuldig in elkaar gezet. Alles heel gehouden! Heel blij mee, dank.
We hebben de verhuizing als plezierig ervaren. Leuk team. Nette verhuizers - spullen snel en efficiënt over!
Top.
Prima verzorgd het leeghalen van het huis en het tijdelijk opslaan
goede morgen, Alles ging bij ons perfect ga zo door:-) Goed weekend en bedankt voor alles
wij zijn zeer tevreden
Niks dan lof. Supergoed gedaan allemaal.
Deskundig voorlichting en advies. Verhuisteam was zeer kundig en vriendelijk. Ook de onderlingen verhoudingen waren goed.
Jullie hebben ons zo veel mogelijk ontzorgd, bij onze verhuizing met in en uitpakservice. En ook nog het afvoeren van afval en die spullen die we wilden achterlaten. We hadden een ervaren en deskundig team dat met ons meedacht. Hartelijk dank
Fijne samenwerking , snel overleg , snel schakelen, goede adviezen
Ze hebben mijn spullen, zeer netjes behandeld, zoals ik dat kon zien. Wilde hun verder niet voor de voeten lopen natuurlijk.
Ben heel tevreden! Aanvullend gevraagd om een verhuislift op losadres omdat ik bang was dat een kastpaneel niet kon worden binnengebracht -> werd gelijk geregeld. Chapeau!
Niet ***len maar poetsen. Opvallend vakbekwaam. Rekening houden met klanten die erg op leeftijd waren.
Stipt op tijd. Aardige mensen. Harde werkers.
Vriendelijkheid en behulpzaamheid
Communicatie met de taxateur & planning. Dit was zeer prettig. Vakkundigheid van de medewerkers. Ze dachten mee en hadden overal een oplossing voor. Daarnaast beschermden ze de meubels en deurposten waardoor er geen schades ontstonden. Geweldig! Dit was de 3e keer dat we met Waaijenberg zijn verhuisd en zou het de volgende keer weer doen!
Celsiusstraat 47
6716 BZ Ede
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.