Allesgaat zoals afspraak,meubels zijn niet correct in elkaar gezet
Alles liep gesmeerd en voorspoedig. Aardige mensen, alles goed ingepakt.
Heb zelf een hele prettige ervaring met dit bedrijf, jongens die geholpen hebben zijn vriendelijk en werken hard.
Komen afspraken na. Harde werkers, verhuizers tonen ook inzet bij een tegenslag om het op te lossen
Hele nette, vriendelijke mannen die alles overleggen. En heel snel werken. Top tot nu toe.
Inpakken conform afspraak. Uitladen conform afspraak. Afrekening conform afspraak. Veel beter wordt het niet. (verhuizers: Brian + Hernando-Toppers !)
In aa Alle opzichten is is de verhuizing heel goed verlopen. Vanaf het eerste contact tot en met het wegrijden vanaf het nieuwe adres. De lege dozen worden volgende week opgehaald.
Wat een perfect bedrijf om je dierbare meubels en spullen te laten verhuizen naar een van de Canarische eilanden. Wordt opgehaald, de meubels worden perfect ingepakt voordat ze in de opslag gaan. Een jaar opslag ook geen enkel probleem, doen ze niet moeilijk over. Dan is het zover, er kan verhuisd worden. Hun zeer vriendelijke en behulpzame medewerker gaat voor jou aan de slag. Regelt vervoer per boot en houd je op de hoogte wanneer jouw spulletjes aan komen. Daar leggen zij weer contact met een verhuisbedrijf ter plekke, die ook zeer goede service leveren en zeer vriendelijk zijn. Dus een dikke 10. Mijn complimenten, kost wat naar je hebt ook wat! TOPPERS!!! Super bedankt!
snel, efficiënt en goed meegedacht
Er werden geen schone dekens gebruikt. Er zijn een aantal beschadigingen ontstaan bij voor ons dierbare meubels. Daar zitten we wel mee.
Prettig bedrijf, Bij het inrichten en in elkaar zetten van de meubels valt winst te behalen.
Verhuizing verliep zeer voorspoedig. De mannen dachten mee, gezellig was het .. Totale ontzorging en volgende verhuizing weet ik wie ik ga bellen!!
Na heel goed contact en een fijne offerte hebben de mannen van Mondial ons huis keurig leeg gehaald. Binnen 6 uur was alles ingepakt en ingeladen. We zijn zeer tevreden met hoe alles gelopen is en hebben vertrouwen dat het bijde opslag van onze spullen precies hetzelfde is
We zijn erg tevreden over de service van het bedrijf. De medewerkers zijn vriendelijk en efficiënt. Ze denken goed mee en zorgen ervoor dat je ontzorgd wordt. Het contact verliep vriendelijk en in overleg was alles mogelijk. De verhuizing verliep soepel en snel. Bedankt!
Naast ontzettend vriendelijk personeel behandelen ze de spullen alsof het van hen is. Uiterst zorgvuldig werd alles gedemonteerd als gemonteerd en netjes op zijn plek gezet. Het maken van een afspraak was snel, vakkundig en persoonlijk. Het is zeker een aanrader als je wil dat jouw spullen de beste zorg verdienen
zeer ervaren verhuizers. die netjes met je eigendommen omgaan.
6 Verhuizers hebben in nog geen 4 uur tijd alles netjes, zorgvuldig en zonder schade in de opslag-container geplaatst. Er was een prettig overleg waar nodig.
Vlot, deskundig, vakmensen
De chauffeur kwam met onze spullen uit de regio waar wij woonden. Twee andere verhuizers kwamen uit Den Haag. Meteen waren ze, ondanks het leeftijdsverschil, een team. Ze deden hun werk met snelheid, preciesie, en waren heel voorzichtig en zorgvuldig met onze spullen. Kortom, we zijn heel tevreden.
Netjes en geheel volgens afspraak afgewerkt
In korte tijd een grote hoeveelheid spullen, sommigen loodzwaar, vakkundig verplaatst. Leuk contact met de verhuizers.
De verhuizing van ons bedrijf hebben we als erg goed ervaren. Het verhuizen ging sneller en soepeler dan we hadden kunnen hopen van tevoren. Dit is een professioneel bedrijf dat van wanten weet en goed zijn in wat ze doen. Ook de onverwachte problemen, hebben ze goed opgepakt. Mochten we ooit weer verhuizen, zou ik het zeker weer door hen laten aanpakken.
Het ging snel en vakkundig. Einde dag werd men slordiger en bleken kleine dingen niet gedaan te zijn. Al met al erg blij met hun hulp.
Onze emigratie naar Spanje is perfect geregeld. Communicatie en laden en lossen is naar volle tevredenheid verlopen.
Celsiusstraat 47
6716 BZ Ede
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.