Keurige mensen,prima op tijd,keurig afgeleverd!!! Top service!!!
Na miscommunicatie over de aankomst van de vrachtwagen met onze meubels in Spanje, heeft het kantoor in Nederland alles in het werk gesteld om onze spullen alsnog zo snel mogelijk op de bestemming te krijgen. Bryan, de chauffeur, heeft ons goed op de hoogte gehouden van zijn voortgang en ons heel fijn geholpen op locatie. Dank jullie wel voor deze samenwerking!
De mannen hebben netjes gewerkt en waren deskundig en vriendelijk.
Duidelijke afspraken, goed meegedacht, flexibel!
Alle spullen worden zorgvuldig vervoerd en getild. En weer schadevrij op de plek gezet met zorg. Heel efficiënte manier van werken.
Er waren nogal wat hobbels en miscommunicatie waardoor het uitvoeren personeel veel moest improviseren. Dat deden zij inventief en in goede harmonie.
Een stressvolle dag die professioneel en prettig uitgevoerd werd door de verhuizers.
De verhuizing van een ruime inboedel van Ede naar Nunspeet was in iets meer dan 4 uur geregeld.
Ben prima tevreden, de verhuizers wisten wie wat moesten doen. Erg netjes gewerkt
Positief, vriendelijk en harde werkers
keurige verhuizers, goede service. De woning is netjes leeg gehaald en de nieuwe woning netjes ingericht.
Goed communicatie, komen afspraken na. Spullen kunnen in de opslag voor een redelijk tarief.
Verhuizing duurde veel te lang waarbij elke dag maar een halve dag gewerkt is. Zijn zelf daarna nog een halve dag bezig geweest omdat veel spullen zijn blijven staan, kunst nog aan de muur hing en nergens schroeven waren verwijderd etc.
De ploeg bestond uit 2 ervaren verhuizers en een tweetal ingeleende krachten. De ervaren krachten leverden prima werk, de ingeleende krachten haalden dat niveau niet. Onze spullen kwamen daarom niet alle op de juiste plaats en onbeschadigd over.
Offerte waarna op link geklikt moest worden werd door beveiliging laptop is onveilig beschouwd, gaf later problemen voor de goedkeuring van de offerte. Factureren gelijk na de dienstverlening is geen probleem maar 2 verschillende (zeer korte) betalingstermijnen vermelden geeft een vreemde indruk van uw administratie.
Positief over hoe de verhuizing verliep. Vriendelijke deskundige medewerkers.
Was prima
Zeer goed geholpen met onze verhuizing naar Oostenrijk.
Niets op aan te merken. De 2 jongens hebben hun uiterste best gedaan!
De verhuizers waren vriendelijk en correct. We hebben respect voor de manier waarop ze de toch wel zware klus hebben geklaard. Andersom zij we eigenlijk wel benieuwd naar hoe zij ons als klant hebben ervaren.
Heren hebben verhuizing soepel laten verlopen.
Wederom goed verhuisd en goede service. 1 puntje wat ik graag anders zou zien...je hoort 1 dag van te voren het tijdstip van verhuizen. Voor mijn planning zou dat dus eerder mogen. De heren waren vriendelijk en behulpzaam.
Vooral de communicatie die erg snel vriendelijk en dat afspraken ook nagekomen worden. De spullen worden met Zorg behandeld. Het bedrijf is flexibel. Weet niet of ik geluk had maar ook de chauffeur verdient complimenten. Zo klantvriendelijk en zo voorzichtig met de spullen. Niets dan lof voor dit bedrijf.
Erg flexibel wat betreft eerder op kunnen halen en brengen van spullen. Fijn contact! Zouden eventueel nog een app kunnen sturen als bellen niet lukt. Super tevreden!
Celsiusstraat 47
6716 BZ Ede
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.